Vi kan få masser af underholdning og fodbold i verdensklasse, når Napoli møder Inter i den italienske Super Cup-finale. Kampen spilles mandag den 22. januar kl. 20.30 på Al-Awwal Park i Riyadh, Saudi-Arabien og du får her en guide til gratis livestream af Napoli - Inter. 

I semifinalen lykkedes det Napoli at nedkæmpe Fiorentina med 3-0, mens Inter også hentede en 3-0 sejr i deres semifinale mod Lazio.

Dermed er der lagt op til en spændende Super Cup-finale. 

Livestream Napoli - Inter hos Bet365 

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til Napoli - Inter, er det heldigvis nemt at finde. Hos den populære bookmaker Bet365 kan du nemt og hurtigt finde gratis livestream til topkampen.

Har du en konto hos Bet365, kan du gratis livestreame alle kampe fra den italienske Serie A. Eneste krav er, at du har penge på spillekontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Du behøver ikke at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestream til Napoli - Inter

Du finder livestream til opgøret mellem Juventus og Napoli ved gå til kampen i menuen ude til venstre på Bet365´s hjemmeside under "Fodbold" --> "Italien" --> "Super Cup"

Ellers kan du også finde kampen i liveoddsmenuen ved kampstart. 

Det er med andre ord meget nemt at se de italiensk topkampe med direkte stream, hvis du har en konto hos Bet365. Er du ny kunde hos bet365, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Foto:  TIZIANA FABI / AFP

Unibet: Få gratis livestream til Napoli - Inter

Du finder også livestream til Serie A-kampene hos den populære spiludbyder Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, så er det nemt, hurtigt og gratis at oprette sig.

Du finder ”Opret konto” oppe i højre hjørne på Unibets hjemmeside, og minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret gratis livestream i høj kvalitet. Ikke blot til Napoli - Inter kampen, men også til et væld af andre kampe og ligaer.

Du kan også se frem til et stort udvalg af liveodds på opgøret, men du behøver ikke spille på kampen for at kunne følge med på livestream. Du skal blot have penge på din spillekonto.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Odds på Napoli - Inter

Vi kan se frem til en underholdende opgør i Super Cup-finalen mandag den 22. januar kl. 20.00. 

SSC Napoli - Inter

I kan finde odds, statistik og nyheder om opgøret i vores MatchCenter.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvor kan jeg se Napoli - Inter?
Du kan se gratis livestream af Napoli - Inter hos spiludbyderne Bet365 og Unibet.

🔎 Hvornår afvikles Napoli - Inter?
Opgøret mellem Napoli og Inter bliver fløjtet i gang mandag den 22. januar kl. 20:00. Opgøret afvikles på Al-Awwal Park i Riyadh, Saudi-Arabien.