Vi får håndbold i verdensklasse, når GOG besøger det spanske tophold Barcelona torsdag den 12. oktober. Se bookmakernes bedste odds på kampen og få guide til direkte stream for Champions League i håndbold.

Spil på Champions League hos Bet365

Odds på Barcelona - GOG

Det kan blive en svær kamp for det danske mandskab, men GOG har vundet deres tre første Champions League-kampe, så de kommer ind til opgøret med selvtillid.

Kampen mod Barcelona spilles torsdag den 12. oktober kl. 20.45.

Du kan finde nyheder, statistik og informationer om den spændende Champions League-kamp i vores MatchCenter.

Foto: ROBERTO PFEIL / AFP

Sådan livestreamer du Champions League

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til Champions League-kampene, er det heldigvis nemt at finde. Hos den populære bookmaker Bet365 kan du nemt og hurtigt finde gratis livestream til kampen.

Har du en konto hos Bet365, kan du gratis livestreame kampene i Champions League. Eneste krav er, at du har penge på spillekontoen, og det er nok at have bare én øre stående. 

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365, er det nemt at få en. Du går blot til Bet365 og klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af topkampene. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret at kaste dig over både livestream og odds.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Du skal blot have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af streamingtjenesten hos bet365. Minimumskravet for indbetalinger ligger på 50 kroner. Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med.

Se den aktuelle stilling i Champions League håndbold


Her er en kort guide til, hvordan du livestreamer Champions League-kampene gratis. 

  • Gå til bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" torsdag den 12. september klokken 20.45
  • Find kampen under "Håndbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit livestream klar
  • Sæt dig godt til rette og se kampen live gratis

Du kan også se direkte billeder fra andre sportsgrene, ikke mindst fodbold. F.eks har Bet365 også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, La Liga, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, den amerikanske NBA og store håndboldkampe hos Bet365. 

Livestream Champions League håndbold hos Unibet

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret gratis livestreams i høj kvalitet. Ikke blot til Champions League men også til et væld af andre kampe og ligaer.

Husk du som minimum skal være 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du kaste dig over en lang række livestreams til de største sportsevents.  

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Her er GOGs kampprogram i Champions League

13. september: GOG 38 - 36 RK Celje Laske

20. september:  Wisla Plock 26 - 30 GOG

28. september: GOG 36 - 30  Telekom Veszprém

12. oktober:  FC Barcelona - GOG

18. oktober: GOG -  Montpellier HB

26. oktober:  FC Porto - GOG

15. november:  GOG - SC Magdeburg

23. november:  SC Magdeburg - GOG

29. november: GOG -  FC Porto

6. december:  Montpellier HB - GOG

Ofte Stillede Spørgsmål

🔎Hvornår spiller GOG næste kamp i Champions League?
GOG skal møde Barcelona i Champions League og det opgør spilles torsdag den 12. oktober klokken 20.45. Se flere informationer om her i vores MatchCenter.

🔎Hvilke danske hold deltager i Champions League i håndbold?
På herresiden repræsenterer GOG og Aalborg Håndbold de rød-hvide farver. På kvindesiden er der tale om Ikast Håndbold, Odense Håndbold samt Team Esbjerg.

🔎 Hvor kan jeg se GOGs kampe i Champions League?
Du kan se gratis livestream af Champions League-kampene på Bet365 og Unibet. DR viser Champions League-håndbold på DR1, DR2 og DRTV og du finder en TV-oversigt over håndboldkampe i vores håndbold TV Guide👀