Den 55-årige sportsbettor Robert MacMillan har sagsøgt den australske bookmaker Sportsbet på grund af limits...

Mange brugere på dette site kender godt problematikken. Irritationen over, at man ikke længere kan spille det beløb, som man plejer hos en given bookmaker, eller der på andre måder er sat begrænsninger/limits og på ens konto - typisk fordi man har et spillemønster bookmakerne ikke bryder sig som.

Den 55-årige australske tipper Robert MacMillan besluttede sig for at gøre noget ved problemet. Ifølge den austalske avis The Herald Sun, har MacMillan netop sagsøgt den Australien-baserede bookmaker Sportsbet, som er et datterselskab til irske Paddy Power. Beløbet lyder på 35.000 australske dollars (AUD).

Begrænsninger efter "hot streak"

MacMillan åbnede sin konto hos Sportsbet tilbage i 2005, hvor han for det meste af tiden var en tabende spiller. Men det ændrede sig i 2012, hvor han på fem gyldne uger vandt hele 22.500 AUD. Derefter begrænsede Sportsbet hans konto, så han ikke længere kunne spille doubler eller flere kampe på samme kupon.

MacMillan protesterer over, at Sportsbet intet aktivt foretog sig, da han var en tabende kunde, men først gav hans konto begrænsninger, da han vandt. Kravet på 35.000 AUD er et beløb, MacMillan selv har regnet sig frem til på baggrund af, at hvis han havde fået lov til at fortsætte sin streak uden begrænsninger i 2012, ville det være hans sandsynlige gevinst.

Læs hele historien her