De to første runder er afviklet, men I kan stadig nå at deltage i vores gratis Liga Kickoff 2014-konkurrence med præmier fra Bet365* for 43.000 kr.

Skal du vinde førstepræmien i vores gratis Liga Kickoff 2014-konkurrence? Du skal til at skynde dig, da vi allerede er nået halvvejs igennem turneringen. Den gode nyhed er dog, at du sagtens kan nå det endnu.

Vores præmiesponsor Bet365* har et rejsegavekort på 6.000 kr. ventende på den skarpe tipper, der scorer flest point i leaderboard-stillingen.

Der er to runder tilbage i konkurrencen, der løber frem til den 9.september. Og for at vinde førstepræmien samles de to bedste resultater i runde-konkurrencerne, så der er stadig åben kamp om rejsegavekortet.

Derudover er der også masser af flotte præmier for hver spillerunde. Ialt er der præmier for 43.000 kr. fordelt på 4 runde-konkurrencer og én Leaderboard-konkurrence.

Kampene til den 3. runde sparkes igang fredag, og du kan allerede nu udvælge dine oddsfiduser i jagten på præmierne.

Deltag i Liga Kickoff 2014-konkurrencen her.

Odds = points

Konkurrencen går ud på at tippe på kampe fra et udvalg af de største fodboldligaer i Europa. Du får points svarende til de odds du rammer. Kampene hentes fra de bedste fodboldligaer i Danmark, Frankrig, England, Tyskland, Italien og Spanien efterhånden som de starter op, og rundes af med de første kvalifikationskampe til EM 2016.

Over 20 muligheder pr. kamp

På hver enkelt kamp kan du som deltager tippe på over 20 forskellige markeder - alle med up-to-date odds fra Bet365*!

Uanset om du foretrækker 1X2, asian handicap, over/under eller andet, så er der noget for enhver smag - og spillestil.

Masser af lækre præmier

I konkurrencen vil der blive uddelt iPads, iPhone, Samsung Smart TV, Playstation 4 og meget, meget mere. I hver af de 4 runde-konkurrencer er der præmier for 10.000 kr. Og det vel at mærke uden at nogen af præmierne er behæftet med krav om at du skal spille et vist beløb hos en bookmaker. Konkurrencen er helt igennem gratis.

Som deltager skal man, for at kunne tage del i præmierne, og for at byde ind på Leaderboard-konkurrencen, sørge for at deltage aktivt i de runder man leger med. Læs mere herom i konkurrence-reglerne.