Sommeren går på hæld, og snart ruller fodboldsæsonen 2014/15 over hele Europa. Det fejrer vi med en stor gratis tips-konkurrence. I samarbejde med præmiesponsor Bet365 byder vi på præmier for 43.000 kr., som uddeles gennem 4 uger fra 12. august til 9. september 2014.

Deltag i Liga Kickoff 2014

Odds = points

Konkurrencen går ud på at tippe på kampe fra et udvalg af de største fodboldligaer i Europa. Du får points svarende til de odds du rammer. Kampene hentes fra de bedste fodboldligaer i Danmark, Frankrig, England, Tyskland, Italien og Spanien efterhånden som de starter op, og rundes af med de første kvalifikationskampe til EM 2016.

Over 20 muligheder pr. kamp

På hver enkelt kamp kan du som deltager tippe på over 20 forskellige markeder - alle med up-to-date odds fra Bet365!

Uanset om du foretrækker 1X2, asian handicap, over/under eller andet, så er der noget for enhver smag - og spillestil.

Masser af lækre præmier

I konkurrencen vil der blive uddelt iPads, iPhone, Samsung Smart TV, Playstation 4 og meget, meget mere. I hver af de 4 runde-konkurrencer er der præmier for 10.000 kr. Og det vel at mærke uden at nogen af præmierne er behæftet med krav om at du skal spille et vist beløb hos en bookmaker. Konkurrencen er helt igennem gratis.

Som deltager skal man, for at kunne tage del i præmierne, og for at byde ind på Leaderboard-konkurrencen, sørge for at deltage aktivt i de runder man leger med. Læs mere herom i konkurrence-reglerne.