Sponsoreret indhold fra Betsafe

Liberal Alliances økonomiske politik giver vækst og flere arbejdspladser, fastslår Finansministeriet. Betsafe forudser, at de nye beregninger giver Anders Samuelsen og hans parti et fantastisk valg.

Finansministeriet har haft den store lommeregner fremme for at afprøve Liberal Alliances økonomiske valgløfter, og resultatet er sød musik i Anders Samuelsens ører. 124.000 flere i arbejde og samfundsgevinster for over 100 mia. kroner lyder det fra ministeriet. Betsafe mener, at rapportens konklusioner har styrket Liberal Alliance inden det forestående valg.

Efter weekendens nyheder har oddset på valget ændret sig. I går kunne man hente odds 1,80 på, at partiets ville ende med over 5,5 procent af stemmerne, og i dag betaler Betsafe blot pengene 1,45 gange igen på samme spil. Bookmakeren er dog ikke klar til gøre Liberal Alliance til regeringsparti, men Betsafe har alligevel sænket oddset fra 45,00 til 30,00 på, at det sker.

"Finansministeriets beregninger viser astronomiske samfundsgevinster ved at stemme på Liberal Alliance. Vi tror, at de meget håndgribelige resultater vil vinde mange liberale hjerter. Efter en kaotisk start for partiet er der kommet styr på gemakkerne, og partiet står som et stærkt alternativ til de øvrige partier på højrefløjen. Vi tror, at resultaterne har klædt Anders Samuelsen på til det bedste valgresultat i partiets historie," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Stemmeprocent - Liberal Alliance : Vinder Over 5,5 1.45 Under 5.5 2.60

Stemmeprocent - Liberal Alliance : Vinder Over 5,0 1.30 Under 5,0 3.20

Stemmeprocent - Liberal Alliance : Vinder Over 10,0% 7.50

Bliver Liberal Alliance et regeringsparti? Ja 30,00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Politik & Finans - Folketingsvalg 2015