Torsdag kom det frem i pressen, at Michael Laudrup kan blive den næste træner i selveste Real Madrid. Expekt*.com tilbyder nu odds på, at det sker.

Michael Laudrups dage som træner i Brøndby kan meget vel være talte. Det spøger i kulisserne med rygter om Michael Laudrups tilbagevenden til selveste Real Madrid. Selv har Michael Laudrup ingen kommentarer til hans fremtidige træner-gerninger, hvilket blot tilsætter ekstra krydderi til de vedvarende rygter.

Expekt*.com har, som Skandinaviens ledende spiludbyder, attraktive odds på at Michael Laudrup bliver præsenteret som næste træner i verdens mest prestigefyldte klub, Real Madrid.

Morten Sørensen, Marketing Manager i Expekt*.com, udtaler sig: -Vi ser en stigende interesse hos vores kunder for specielle væddemål, og det stræber vi efter at imødekomme. Ikke blot har vi odds på om Michael Laudrup bliver ny træner i Real Madrid, vi udbyder også odds på om AGF vinder 1. division næste sæson, om olieprisen stiger eller falder i den kommende tid, og mange andre special væddemål.