Bookmakeren Betsafe.com er som det første spilleselskab ude med odds på hvem, som sætter sig i den ledige post som manager i Chelsea.

Efter en række skuffende resultater røg Luis Felipe Scolari på porten mandag eftermiddag, og nu er jagten gået ind på personen, som skal bestride den svære post som manager for rigmandsklubben.

Betsafe.com har nu sat odds på de mulige kandidater. Ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, og Betsafes danske fodboldekspert, Mads Agner Pedersen, er kommet frem til, at den tidligere FC Barcelona-træner Frank Rijkaard er favorit til at tage over.

”Frank Rijkaard repræsenterer den type fodbold, som Chelsea gerne vil spille, og ydermere står han også for den nytænkning, som kræves for at være manager i så stor en klub som Chelsea”, udtaler Mads Agner Pedersen, mens Benjamin Leander fortsætter:

”Feltet er dog uhyggelig tæt med mange kompetente trænere. Den russiske landsholdstræner Guus Hiddink kan også være en ideel løsning, eftersom Chelseas rigmand Roman Abramovich tidligere har forsøgt at kapre ham til klubben. Derudover er en anden hollænder, Marco van Basten, samt den tidligere Inter-træner Roberto Mancini, også aktuelle”.

Rijkaard er Betsafes oddsmæssige favorit med odds 4,00 mens Hiddink, van Basten og Mancini står i 5,00, 5,50 og 6,50 gange indsatsen.

Går man efter lidt højere gevinster kan det være værd at gå efter typer som Gianfranco Zola, der har haft en flot sæson i West Ham i sin debutsæson som manager. ”Zola er et naturligt trænertalent, og eftersom han tidligere har spillet for Chelsea vil fansene i klubben også tage godt imod ham”, vurderer Mads Agner Pedersen som har odds 10 på Zola som næste permanente træner – det samme odds giver i øvrigt den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson.

Er man til de helt store odds giver danske islæter som Morten Olsen og Michaek Laudrup hhv. 75 og 200 gange indsatsen, mens FC Københavns Ståle Solbakken også er oppe i skyhøje 7500 kroner for en flad 50’er, såfremt nordmanden er at finde på Stamford Bridge inden længe.

Alle Betsafes odds på Chelseas næste manager:

Frank Rijkaard

4,00

Guus Hiddink

5,00

Roberto Mancini

5,50

Gianfranco Zola

6,50

Marco van Basten

10,00

Sven-Göran Eriksson

10,00

Slaven Bilic

18,00

Avram Grant

18,00

Didier Deschamps

30,00

Michael Laudrup

75,00

Ståle Solbakken

100,00

Morten Olsen

250,00