Selvom superligasæsonen er ovre er der stadig masser af spænding og god fodbold i sigte. Et hav af landskamp står for døren, og hos Betsafe finder du naturligvis gode odds og enort udvalg på alle kampene.

Lørdag går det løs med EM-kvalifikationskampe, og Betsafe tilbyder vores kunder tilbagebetaling af et tabt spil på op til 100 kroner på alle vores EM-kampe! Hvis du taber, får du pengene tilbage.

Sådan gør du krav på din bonus:

1. Placér et spil som indeholder én eller flere af weekendens EM-kvalifikationskampe. Du kan spille single, multi eller system, det er helt op til dig. Du kan naturligvis spille for mere end 100 kroner, men vil dog maksimalt få refunderet op til 100 dkk

2. Send en mail til [email protected] hvis din kupon er tabt. Skriver dit kundenummer, og tidspunktet for det placerede spil i emne-feltet. For eksempel "Kunde ID 142, spil placeret kl.14.43."

3. Vores kundesupport sætter derefter op til 100 dkk ind på din spillekonto indenfor 24 timer. Normalt vil dette bliver gjort indenfor en time, men i forbindelse med disse store kampagner beder vi om forståelse for at det kan tage lidt længere.

Betingelserne for kampagnen er som følger:

1. Udelukkende spil eller special spil på lørdagens EM-kvalifikationskampe er gyldige.

2. Tilbudet kan kun benyttes én gang per kunde.

3. Det er kun tilladt at have en spillekonto per husstand.

4. Tilbudet gælder både for nye og eksisterende kunder.

5. Tilbudet gælder kun for skandinaviske spillere.

6. Ønske om tilbagebetaling skal være sendt til [email protected] senest onsdag 6. juni 2007. Hvis ikke dette gøres, bortfalder retten til tilbagebetaling.

Tab og vind med samme sind, og held & lykke med dine spil!