De næste 5 dage bliver meget vigtige for det danske fodboldlandshold, der helst skal have 6 point i kampene mod Kazakhstan (lørdag) og Ukraine (onsdag); ellers risikerer Morten Olsen og co. nemlig at stå tilbage på perronen når VM-toget kører til Tyskland.

Ombord, som det ser ud lige nu, vil være Ukraine, der fører gruppe 2 med suveræne 14 point (dog for 6 kampe), og Grækenland, der efter hjemmesejren over Danmark har 8 point (for 5 kampe). Danmark ligger à point med Tyrkiet og Albanien - alle har 6 for 5 kampe.

Lørdag aften, kl. 19, gælder det hjemmekampen mod Kazakhstan, et hold uden de store stjerner og uden de store evner, især på udebane. Kan Morten Olsens drenge træde i karakter og sende modstanderne hjem til Østeuropa/Asien med et nederlag?

På vores landskamp-side kan man læse Brian Nielsens analyse af Danmarks vigtige opgør i Parken, ligesom man kan læse en række øvrige landskamp-analyser. Faktisk spilles der denne lørdag sådan cirka 30 landskampe verden over, og heraf har BetXpert analyseret de 10.

Bl.a. har vores nye ekspert i argentinsk fodbold, Jess Smergel-Krogh, fundet en decideret lækkerbidsken af en fidus i Bolivia-Argentina! Hjemmeholdet er ikke sådan at bide skeer med på en bane, der ligger højt oppe i Andesbjergene - og argentinerne sender noget, der ligner et b-hold afsted...

Læs landskamp-analyserne hér: http://www.betxpert.com/ekspert/lk/

Søndag er der i øvrigt også en række landskampe, og også hér har BetXpert et par analyser ude. Onsdagens kampe vender vi tilbage til senere...