Vi skal vidt omkring lørdag. Vi skal stå på ski med Nicolai Kristensen, vi skal gnaske harpiks med vores nye håndbold-ekspert, Ole Kusk - og så skal vi naturligvis ud på diverse fodboldbaner.

Kast et blik på analysevælgeren på BetXperts forside og nyd flag-symmetrien (sådan som den ser ud fredag aften, i hvert fald). Først et ydmygt Dannebrog ud for Esbjerg-FCK (læg i øvrigt mærke til dét tip - her lurer en overraskelse!), derefter en brovtende og marcherende kolonne germanske bannere, serveret af vores egen tysker, Per Marxen.

SAS Ligaen:
http://www.betxpert.com/ekspert/dan/
Bundesligaen:
http://www.betxpert.com/ekspert/tys1/

Så overgår vi til det rødhvide, engelske georgskors, der repræsenterer tip fra såvel Premier League som de nedre engelske rækker. Læg bl.a. mærke til Hull-Brentford fra League 1, hvor Klaus Bertelsen anbefaler hjemmesejren til 1,8 - et gult tip. Gul er også Martin Andersens anbefaling fra League 2 af spil på Bury ude mod Swansea - til odds 6...!

Premier League:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng/
League 1:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng2/
League 2:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng3/

Efter det undertrykkende, engelske flag, frigør vi os og går videre til det blide, blåhvide skotske andrewskors. Steffen Nielsen har fundet 3 sikre ettaller fra de skotske baner.

http://www.betxpert.com/ekspert/sko/

Endnu længere nede finder vi den franske tricolore. Frihed, lighed og broderskab! Får Jens Bøye endelig en weekend med overskud (efter sidste uges balancegang)? Fortsætter Jacob Severin (tilbagebetaling 124%) de gode takter? Er du forvirret? Gå ikke glip af den franske sæbeopera...

http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/

Men hvad er det for nogle underlige symboler mellem alle flagene? Ja, om eftermiddagen - kl. 16.15 - er der såmænd 2 håndboldtip, udlagt af vores nye hun- og hanboldekspert, Ole Kusk. Læs hans fremragende, dybdeborende analyse af Team Tvis Holstebro-Århus GF:

http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Og så er der selvfølgelig BetXperts egen superstar, Nicolai Kristensen (tilbagebetaling 168%), der allerede om formiddagen byder på både Nordisk Kombineret og langrend:

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/