AaB og resten af klubfodbold-Danmark er desværre blevet sendt i seng mens de store drenge (mest engelske, men også fx et par ukrainske) fester videre ude i Europa.

Men vi kan heldigvis følge løjerne på TV-skærmen når kvartfinalerne i henholdsvis Champions League og UEFA Cuppen sættes i gang i denne uge.

I aften, kl. 20:45, gælder det de to første CL-kvartfinaler:

De forsvarende mestre fra Manchester United tager imod portugisiske FC Porto, og spanske Villarreal lægger græs til når engelske Arsenal kommer på besøg.

Det sker på henholdsvis Old Trafford og El Madrigal. I en nordengelsk millionby og i en lille spansk by på størrelse med Vejle.

Vi har analyser af begge kampe - og tip er der skam også.

Og hvor kan kampene så ses? Tjek vores TV-guide.

Onsdag følger de resterende to CL-kvartfinale-dyster: Det rent engelske opgør mellem Liverpool og Chelsea, samt det spansk-tyske brag mellem Barcelona og Bayern München.

Der er returkampe d. 14./15. april.


UEFA Cup på torsdag

Torsdag spilles de indledende kampe i UEFA Cuppens kvartfinaler. Her skal AaBs (og FCKs) engelske overmænd fra Manchester City til Hamburg, mens et andet tysk hold, Werder Bremen, tager imod den eneste tilbageværende italienske klub, Udinese.

Og så er der to fransk-ukrainske opgør...

Shakhtar - Marseille
PSG - Dynamo Kiev
HSV - Man. City
Werder - Udinese

Returkampe d. 16. april.

Nationalitet: Italien skuffer, Ukraine imponerer

Et hurtigt overblik over kvartfinale-klubbernes nationalitet:

I alt 16 hold er tilbage i de to turneringer. England ligger i spidsen med fem klubber, heraf hele fire i Champions League. Derefter følger Tyskland med tre hold.

Spanien, Frankrig og Ukraine har alle to hold (Spanien har dog begge sine med i CL mens de andre to lande kun er med i UEFA Cuppen). Italien og Portugal tegner sig hver for een klub.

Imponerende af Ukraine - selv om det "kun" er UEFA Cuppen. Og svagt af Italien.