Nye tal viser, at den svenske spilleomsætning faldt i årets andet kvartal i forhold til det første. 

Året igennem har vi her på BetXpert bragt artikler om det svenske spillemarked og ikke mindst de nye love og restriktioner, som markedet har oplevet. Der er blandt andet blevet indført indbetalingsgrænser på kasinohjemmesider. Alt sammen for at beskytte spillerne under coronapandemien.

Kritikere og analyseforetagender mener imidlertid, at tiltagene fra den svenske regering blot vil forårsage et større gråt marked

Omsætningen faldt med lidt over én procent

Spelinspektionen, som er Sveriges svar på Spillemyndigheden, kunne lige inden weekenden berette, at landets licenserede spiludbyderes omsætning faldt med 1,2 procent i årets andet kvartal. Dette i forhold til de første tre måneder. Kvartalet omsatte for 2,58 milliarder danske kroner mod 2,61 milliarder danske kroner i første kvartal. Det skriver CalvinAyre.  

Selvom omsætningen faldt i de seneste tre måneder, er det alligevel værd at bemærke, at her er tale om en stigning i forhold til samme kvartal i fjor. Her lød omsætningen på 2,48 milliarder danske kroner. 

Sveriges statsejede Svenska Spels omsætning på lotto og fysiske slotmaskiner faldt med 8,5 procent i forhold til samme periode sidste år. Omsætningen i dette kvartal lød således på 993 millioner danske kroner.