Vi bukker og nejer ærbødigst for Nicolai "Kong Vinter" Kristensen, der i dag lukker ned for vintersportssæsonen. Sæsonens sidste dag markeres med tip til henholdsvis skiflyvning (spilstop kl. 9) og langrend (spilstop kl. 12): http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

For tredje år i træk har Nicolai haft en fremragende vintersæson. Før den sidste dag ligger han på en tilbagebetaling på 116%. De forrige år er han endt på henholdsvis 128 og 123.

I denne sæson har Nicolai haft noget så usædvanligt som 2 skrabede måneder - i december og januar. Men i februar kom han stærkt igen med stort overskud - bl.a. ved verdensmesterskaberne i nordiske skisportsgrene i Oberstdorf, og her i marts er han en suveræn nr 1 på listen over de bedste indtjenere blandt BetXperts eksperter.

Og nu lukker han altså ned for denne gang. Trist, men det bliver jo vinter igen! Og i mellemtiden kan vi glæde os over, at den multikapable Nicolai også er at finde i vores travstald, hvorfra han sammen med Alex Christensen og Asger Hansen vil komme med flere fede fiduser.