Aufdenblatten-Flemmen… Underlige navne er så småt begyndt at dukke op på listen over aktuelle ekspert-analyser. Heldigvis! For det betyder, at vintersports-sæsonen er over os. Lørdag går det løs med både alpint og langrend, og Nicolai Kristensen - vores super-ekspert på området – har selvfølgelig analyser til det hungrende spille-folk.

Dette er Nicolais tredje sæson som vinter-ekspert, og går det som det har gjort de øvrige sæsoner, bliver han ikke bare Julemand, men også Kong Vinter. Sidste sæson endte med 123% i tilbagebetaling, forrige sæson med 128%…

Nicolai – som i øvrigt OGSÅ er travekspert! - spænder ekstremt vidt i sin hvide viden. Skiskydning, skøjteløb, langrend, alpint, skihop… you name it, he’s got it. Så følg med derude – og spil skidtet. Det betaler sig.

Aufdenblatten er for resten en kvindelig skiløber fra Schweiz, og ifølge Nicolai er der pæne chancer for – og et rigtigt godt odds på – at hun i lørdagens storslalom-konkurrence i Sölden løber hurtigere end Andrine Flemmen.

Der løbes også langrend – og her har Nicolai et lækkert stjernetip. Han vurderer, at Öhrstig har 78% chance for at lande foran Narum, og med odds 1,65 skal dén selvfølgelig spilles.

Man kan følge med på følgende tv-kanaler: TV2 Zulu, NRK, ZDF & Eurosport. Dog sender Zulu kun storslalom, mens de andre også har langrend på programmet lørdag eftermiddag. Der kan også følges med på nettet på adressen www.fis-ski.com

Vinter-analyserne ses på følgende side, hvor man også kan tilmelde sig vintersports-mailinglisten:

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter

Et lille P.S. fra Nicolai:
"Efter weekendens løb går der en lille måned før sæsonen rigtig starter. Vi håber og tror på, at der ligesom de sidste par sæsoner kan skabes et overskud på vintersporten."