Sponsoreret indhold fra Betsafe

Da Claus Bretton-Meyer overtog direktørposten i DBU, var opgaven at svinge sparekniven og forbedre organisationens omdømme. Nu står DBU i stedet i en historisk krise, som ifølge bookmakeren Betsafe kan ende med at koste Bretton-Meyer jobbet.

Der var bred enighed om, at DBU trængte til et frisk pust efter næsten en menneskealder med Jim Stjerne Hansen i direktørsædet. Den nye mand på posten, Claus Bretton-Meyer, fik til opgave at strømline organisationen og få styr på både økonomi og omdømme. Det første er han godt på vej med, mens det sidste er ved at ende i en katastrofe. DBU ligger i åben konflikt med landsholdsspillerne, hvilket ifølge Betsafe er dårligt direktørhåndværk fra Bretton-Meyers side. Selv om konflikten sandsynligvis ender med at gavne DBU's økonomi på den korte bane, kan tabet på omdømme-fronten blive fatalt for DBU-bossen. Betsafevurderer, at Bretton-Meyer nu er fyringstruet og betaler blot pengene 1,80 gange pengene igen, hvis han ikke længere er at finde i direktørsædet den 31. december i år.

"Claus Bretton-Meyer vidste godt, at det ikke var en nem opgave at sætte sig for borenden i DBU, men opgaven er ikke løst tilfredsstillende. Konflikten med spillerne har gjort DBU's produkt mindre værd, og det vil fremover blive sværere at tiltrække sponsorer. Bretton-Meyer er nu i en situation, hvor hans fremtid afhænger af, hvilken aftale DBU formår at lande med spillerne. Vi tvivler på, at DBU-bossen overlever den historiske tillidskrise, som han har kastet unionen ud i," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

DBU og spillerne forhandler videre de næste to uger og har sat den 17. marts som endelig deadline for en aftale.

Er Claus Bretton-Meyer fortsat direktør for DBU den 31.12.2015?
Nej 1.80
Ja 1.90

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil