Som start på et stort sportsår er Expekt*.com hurtigt ude med odds på de 20. Olympiske Vinterlege, som afholdes i Torino fra den 10. til den 26. februar.

I Danmark er vi desværre hverken født med ski eller skøjter på fødderne, men der er masser af spilmuligheder på vores nordiske brødre. Der kan bl.a. spilles på, hvor mange medaljer Norge og Sverige tager med sig hjem, og desuden er der lagt op til spænding i ishockeyturneringen, hvor Canada, Tjekkiet og Sverige i nævnte rækkefølge er favoritter.

- Vi glæder os meget til årets første ”store” internationale sportsbegivenhed, udtaler Per Heide fra Expekt*.com. Med VM i fodbold, EM i herrehåndbold samt Tour de France, er der på alle måder lagt op til et stort sportsår.
- Desværre er Danmark som bekendt ikke så dominerende i de alpine discipliner, men mens vi hepper på Norge og Sverige kan vi jo passende krydse fingre for en dansk medalje til de danske curling-kvinder, fortsætter Per Heide fra Expekt*.com

Man kan hente pengene 9 gange igen ved en dansk sejr i curling, men de mest sandsynlige vindere er ifølge Expekt*.com Sverige eller Canada.


Eksempler på odds fra Expekt*.com) d. 16.01.06: (se nederst i oddslisten på Expekt*.com)

Danmark vinder curlingturneringen - odds 9.00

Canada vinder ishockeyturneringen - odds 3.00

Tjekkiet vinder ishockeyturneringen - odds 3.75

Sverige vinder ishockeyturneringen - odds 4.50

Sverige vinder flere guldmedaljer ved OL end Finland - odds 1.80

Norge vinder under 11.5 guldmedaljer ved OL - odds 2.15