I onsdags kneb det gevaldigt for Manchester United med at sætte sig igennem mod lillebitte AaB; endda på eget Old Trafford-græs: 2-2 blev det mod nordjyderne. I aften gælder det den svære udekamp på White Hart Lane i London mod genopstandne Tottenham Hotspur.

Kan Ronaldo og co. stoppe lynhurtige Lennon og de andre hedsporer i dette klassiske opgør mellem to storklubber ?

United mandefaldsramt

Tjah, er Ronaldo mon overhovedet med? Verdens bedste fodboldspiller døjer med hofteproblemer og er tvivlsom til denne kamp. Berbatov og især Rio Ferdinand (næsten med sikkerhed ude) er endnu større spørgsmålstegn - og United må helt sikkert undvære de karantæneramte Evra og Rooney.

Tottenham må nok også undvære en markant mand, anfører Ledley King - men alt i alt synes hjemmeholdet at stå med pæne chancer i dette Premier League-brag.

Læs Jesper Ambrosius´ analyse (kl. 18:30).

Snooker, skiskydning, trav - og fodbold

Og tjek også BetXperts øvrige lørdags-analyser. Vi skal til snooker i England, til skiskydning i Østrig, til trav i Sverige - samt naturligvis se en masse fodbold: I England, Skotland, Italien, Tyrkiet og Frankrig.

Se oversigten over analyserne på forsiden eller her.

El Clasico

Lørdag er i øvrigt også dagen for El Clasico i Spanien, mødet mellem arvefjenderne Barcelona og Real Madrid (kl. 22:00). Se ekspertanalysen af kampen her