Kindred Group har lanceret en ny, banebrydende funktion, som skal øge kvaliteten ved livestream og betting på samme tid. 

Hvis du tidligere har prøvet at livestreame hos eksempelvis Unibet eller andre spiludbydere på din mobiltelefon, så vil du vide, at du ikke har kunnet livebette, samtidig med at du havde fuld skærm på streamet. 

Det har Kindred Group, som blandt andet står bag bookmakeren Unibet, nu ændret på. De har netop udrullet en ny funktion, som både gør det muligt for dig at se livestream i fuld skærm og livebette på en og samme tid. Det skriver blandt andre EGR.

BetXpert tester ny Watch&Bet-funktion

Til at begynde med hedder det sig, at funktionen er tilgængelig på tennis- og fodboldkampe. BetXpert satte sig for at prøve funktionen denne tirsdag morgen. Vi gik ind i en UTR Pro Tennis Series-kamp i Rumænien mellem Silvia Maria Costache og Georgia Andrea Crăciun. 

Her synes alt at fungere, som det skal. Når du har trykket på ”Fuld skærm”-menuen, kommer der en linje op nederst i billedet, hvor der står ”Vis odds”. Når du trykker her, kommer oddsene frem  på en linje nederst i billedet. Her kan du med en fingeren scrolle frem og tilbage mellem de forskellige oddstilbud. Se her:

OBS: Billedet er et screenshot fra Unibet-appen taget af BetXpert fra en iOS-telefon. 

Finder du et odds, som du finder attraktivt, kommer der et bettingslip frem ude til højre, når du trykker på oddset. Se her:

OBS: Billedet er et screenshot fra Unibet-appen taget af BetXpert fra en iOS-telefon. 

Kindred: En drøm om at forbedre livespil-oplevelsen

Hos Kindred er man stolte over den nye funktion, som man hævder er den første af sin slags i branchen. Erik Bäcklund, produktionschef hos Kindred Group, siger, at initiativet er en del af en drøm om at forbedre livespil-oplevelsen for brugerne.

- Via grundig gennemgang af brugerfeedback og innovative, interne workshops drømte vi om, hvordan vi kunne forvandle livespil-oplevelsen. 

- Med denne nye Watch&Bet-funktion er vi et skridt nærmere den drøm. Vi er dog langfra færdige, da dette blot er fundamentet til et utal af andre initiativer, som er i vente. Vi er meget spændte angående, hvad vi kan tilbyde vores kunder i fremtiden. 

Lige nu er det kun muligt at bruge Watch&Bet-funktionen på iOS-teletoner. Kindred Group forventer, at funktionen også vil tilgængelig på Android og tablets senere i år.