Jetbull, der ikke har gjort det store væsen af sig på det danske marked, blev ved månedens begyndelse overtaget af en svensk spilvirksomhed for to millioner euro. 

I slutningen af maj annoncerede EveryMatrix, der ejede Jetbull, at de havde solgt Jetbull-brandet til en svensk virksomhed i spillebranchen, der i forvejen ejer en håndfuld forskellige spiludbydere. 

Køberen, AMGO iGaming, betaler to millioner euro for Jetbull, der ifølge en pressemeddelelse om salget har 600.000 registrerede brugere på tværs af de lande, Jetbull opererer i. 

"Nogle B2B-virksomheder har deres egne B2C-brands, der kæmper om deres B2B-kunder. Det har altid været været mod vores strategi, og med denne handel har vi nu helt lukket ned for vores egne brands, og vi kan fokuserede udelukkende på vores rolle som software- og serviceudbyder for onlinekasino, sportsbetting, betalingsløsninger og platforme," siger Ebbe Groes, der er stifter og administrerende direktør hos EveryMatrix, i en pressemeddelelse

"At sælge vores eget brand, Jetbull, til AMGO er et vigtigt skridt for us for at fortsætte med at udvikle markedets mest konkurrencedygtig onlineplatform og ikke længere fokusere på også at være en spiludbyder. AMGO har det rigtige setup til at operere flere brands i forskellige jurisdiktioner, og vi er sikre på, at vi vil se en stor stigning i Jetbulls omdømme som et stærkt brand i regulerede markeder," fortsætter Ebbe Groes i pressemeddelelsen. 

AMGO' iGamings fulde ejerskab over Jetbull trådte i kraft den 1. juli 2019. Jetbull fortsætter med at blive drevet under EveryMatrix's licenser i Malta, Storbritannien og Danmark. 

Opkøbet betyder, at AMGO iGaming får brug for cirka 20 nye medarbejder på deres kontorer i Danmark, Letland og Malta. 

Aftale har været langt undervejs

Salgsprisen på to millioner euro er delt op i to forskellige betalinger. En million euro betales kontant, mens den sidste million betales som nyudstedte aktier i AMGO iGaming AB. 

Købet har været undervejs længe, fortæller den nuværende administrerende direktør i AMGO iGaming, Nicolas Fleiderman, i pressemeddelelsen. Han har tidligere været kommerciel direktør hos Jetbull. 

"Vi har arbejdet på denne aftale i lang tid, og vi ved præcist, hvilke synergier vi kan opnå for at accelerere udviklingen og blive mere effektive. Vi har bygget en ny organisation op, som vil fokusere på Jetbull og fortsætte med at rekruttere talentfulde ansatte, der kan øge vores præstationer," siger Nicolas Fleiderman.

Ifølge Viorel Stan, administrerende direktør hos Jetbull, så vil EveryMatrix fortsætte med at være den vigtigste teknologileverandør.