BetXperts brandvarme ishockey-eksperter havde en perfekt lørdag og har startet måneden fantastisk...

Oktober måned er stadig ung og meget kan endnu ske, både i positiv og negativ retning, men med et overskud på 14,12 enheder blot otte dage inde i måneden har vores panel af ishockey-eksperter fået en stærk start på den tredjesidste måned i kalenderåret 2011.

Lørdag kunne vi byde på fem ishockeytips her på BetXpert - og der var fuldt hus til de af vores brugere, der valgte at følge trop. Vores nordiske eksperter - Mike Larsen i den danske AL-Bank Liga og Nichlas Birch i den svenske Elitserie - havde fuldt hus med tre danske esser og to svenske jokere, og sikrede et lørdagsoverskud på ishockeyen på 8,82 enheder.

Nichlas førte an med en luring af et uafgjort resultat i kampen mellem HV 71 og Växjö til odds 4,75 og ramte yderligere odds 2,45 på udesejren Timrå-Brynäs-opgøret.

Mike holdt sig dog ikke tilbage med gevinster til odds 1,57 (SønderjyskE -1,5 over Frederikshavn), 2,15 (Odense -1,5 over Rødovre) og 2,90 (på Herlev-sejr mod Mikes egen favoritklub, AaB).

For måneden kan vi efter 22 tips altså prale af et overskud på 14,12 enheder, svarende til en tilbagebetaling på hele 164%. Også Michael Tatar i det slovakiske (+1,60 enheder på seks tips) har bidraget til overskuddet, mens vores NHL-mand Christian Henriksen desværre har misset sine første to tips i den nye sæson (men er klar med et tip til i nat).

Siden en forfærdelig april måned med 14,52 enheders underskud på 32 tips har ishockey-eksperterne noteret sig for et plus på 27,56 enheder på 88 tips (131,31% tbp).

Yderligere en bonus af denne succes på isen kan findes i BetXperts samlede regnskab for 2011, hvor vi atter er i plus (med 16,13 enheders overskud hidtil i oktober giver det 5,82 enheders overskud for året) - det er dog ikke hverken første eller anden gang i år at det sker og det skal ikke udelukkes at vi atter ryger i minus inden årets udgang. Vi har dog fokus på at rette op på de dårlige måneder vi har haft i år (januar og april alene tegnede sig for et minus på 72,29 enheder), og tror på at vi kan slutte året af med et plus på kontoen.

Husk, at du kan abonnere på vores eksperter (så du modtager en mail når de har lagt nye tips ud) ved at gå ind på deres ekspertsider og klikke på e-mail ikonet ude til højre (under "Hovedområder").

Du kan finde vores ishockey-eksperter her:

Mike Larsen (AL-Bank Liga)

Nichlas Birch (Svensk Elitserie)

Michael Tatar (Slovakisk Extraliga)

Christian Henriksen (Amerikansk NHL)