Al reklame er god reklame, plejer at være devisen for Paddy Power. Men den irske bookmaker har nu alligevel stukket næsen lidt for langt frem, og det har nu ført til både reprimander og beklagelse.

19. september måtte Paddy Power beklage efter at have tilbudt odds på en afdød. Bookmakeren havde inkluderet Ugo Ehiogu på listen af potentielle managere, der kunne overtage posten hos Birmingham City. Problemet var bare: Ugo Ehiogu døde 20. april i år... Læs mere

Og dagen efter fik Paddy Power en reprimande for sin kontroverseille Mayweather-kampagne. Op til boksekampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor havde bookmakeren lanceret en "Always bet on black"-kampagne, og den latente racisme medførte en reprimande fra The UK Advertising Standards Authority. Læs mere

De andre bettingnyheder fra uge 38:

18/9 Domstol i Haag afviser Betsson-klage

En domstol i den hollandske by Haag har afvist en klage fra koncernen Betsson i forbindelse med den hollandske spillemyndigheds nedbrydning af online gamingoperatører.

Læs mere

18/9 Udenlandske bookmakere vækstede 17 % i første halvår på det svenske marked

Den svenske Lotteriinspektionen har offentliggjort tal over første halvår på det svenske marked, som viser en samlet vækst blandt de udenlandske bookmakere på 17 % sammenlignet med kun 3 % hos de nationale operatører.

Læs mere

19/9 Betfair* signer Rio Ferdinand til ny kampagne

Betfair* har lanceret en ny kampagne med den tidligere Manchester United-spiller, Rio Ferdinand. I kampagnen, der hedder Defender to Contender, skifter Ferdinand fodbolden ud med boksning, hvor målet er at få en titelkamp.

Læs mere (betalingsside)

19/9 Bookmaker: "Beskat os i stedet for at forbyde os"

Den australske udbyder, Lottoland, foreslår, at operatører i Australien bliver pålagt en national skat i stedet for at et forbud mod at operere i Australien. En af problematikkerne har været at spiludbyderne ikke giver noget tilbage for at operere i Australien.

Læs mere (betalingsside)

19/9 Kindred Group introducerer "Gambling terapi-app"

Det Stockholm-baserede selskab Kindred Group, der bl.a. står bag Unibet*, vil introducere en "Gambling terapi-app", som skal være med til at gøre opmærksom på symptomer for spilleproblemer samt de support.

Læs mere

19/9 Stor tendens til mistænkelig betting på fodboldkampe i Asien

Ifølge eksperter så er der en større tendens til at fodboldkampe i Asien er udsat for mistænkelige bettingmønstre. Der peges ligeledes på, at mange matchfixing-sager kan spores tilbage til organiserede grupper i Asien.

Læs mere

20/9 Fransk licens til vbet.com

Selskabet Vivaro Betting Ltd har modtaget en licens til det franske marked, der betyder, at de kan udbyderes sports betting i Frankrig de næste fem år. Den Malta-baserede bookmaker kan findes på vbet.com.

Læs mere

21/9 Amazon planlægger bud på Premier League tv-rettigheder

Pengesummerne til tv-rettighederne i engelsk fodbold er skyhøje, men nu vil internetgiganten Amazon gøre sit for at skrue dem endnu mere i vejret. Det forlyder, at Amazon planlægger et bud på en betydelig andel af rettighederne til Premier League fra sæsonen 2019-2020, hvilket i så fald kan blive en stor økonomisk gevinst for de engelske klubber.

Læs mere

21/9 Nye licenser kan blive udstedt til det spanske marked

Det spanske marked er i vækst, og faktisk går det så godt, at de lokale lovgivere har besluttet at åbne op for, at nye operatører kan få en licens til det regulerede spanske marked.

Læs mere