Weekendens ellers spændende SAS Liga-kamp mellem FC København og AaB er blevet skændet af rygter om, at gæsterne fra AaB går umotiverede ind til kampen, da holdet derfor kan få lettere ved at komme i UEFA Cuppen.
Vrøvl, lyder det fra spillefirmaet Betsafe.com's danske manager, Benjamin Leander, som mener, at konspirationsteorierne er blæst komplet op .

Bookmakeren ScandicBookmakers har fået massiv opmærksomhed ved at lukke for spil på kampen mellem FC København og AaB. Et pressestunt, som Betsafes danske manager, Benjamin Leander, dog kun har hovedrysten tilovers for:

”Jeg må sige, at det virkelig er lykkedes ScandicBookmakers at få massiv opmærksomhed via deres postulat om, at der er tvivl omkring kampens sportslige værdi. Når det så er sagt, så synes jeg det er en plat og billig måde, at sætte sig selv i fokus på. Der resterer fortsat seks spillerunder i SAS Ligaen, og AaB spiller trods alt for både en placering i top-6, der vil sikre en hjemmekamp mere næste sæson samt deres sportslige ære. Selvom FCK måtte sikre sig tre point er det jo ikke lige præcis kampen mod AaB, som det hele står og falder med, så ret beset synes jeg ScandicBookmakers har formået at gøre et enkelt nys til en gang landsdækkende svineinfluenza”, udtaler Leander i en pressemeddelelse.

Som modsvar har Betsafe valgt at sætte oddset på FC København-sejr til 1,43, som ikke fås bedre noget andet sted på markedet, og derudover tilbyde utallige specialspil på kampen.

”Nu hvor David Nielsen ikke er at finde i AaB’s trup længere, er vi hos Betsafe.com sikre på, at der ikke findes spillere, som tvivler på den sportslige værdi i kampen. Vi ønsker derfor både FC København, AaB og frem for alt vores kunder rigtig god kamp på søndag”, afslutter Leander.