På en lørdag der primært stod i landskampenes tegn, viste vores eksperter sig fra deres bedste side, med overskud over stort set hele linien på samtlige ligaer og sportsgrene med spilforslag, og vi håber at mange af vores brugere tippede med og indkasserede lidt ekstra til kontoen.

Til VM-kvalifikationskampene var der lavet 11 analyser, hvoraf 8 af dem var med spilforslag. Af disse sad 5 lige i skabet, bl.a. Danmarks sejr over Grækenland, Kroatiens ditto over Sverige, samt at Costa Rica ville slå allerede VM-kvalificerede USA til flotte odds 2,55. Odds-kronen på værket var dog at Kazakhstan hentede sit første point i Georgien - et X der gav pengene flotte 5,30 gange retur.

Det samlede facit på landskampene var en tilbagebetaling på 151% - eller et nettooverskud på over 600 kr. for indsatser på 1200 kr.

Vores håndbold-eksperter Kenneth Bech og Carsten Iversen havde også fat i den lange ende, da deres tre tip alle strøg hjem og gav et nettooverskud på 550 kr. for en indsats på 700 kr. Tilbagebetaling: 179%!

Både vores svenske hockey-mand, Peter Seeberg, og en aspirant til ligaen spillede ud med tip på gårsdagens kampe i Elitserien. Begge gik de hjem, ligesom der også var samlet overskud at hente på spilforslagene fra den engelske Conference League, ATP tennis, og Danmarksserien/kvalrækken. Også Dagens Fidus endte som forudset, da Næstved sejrede ude over Værløse.

Søndag er det primært de danske 1. og 2. divisioner, Serie B og kampe fra diverse håndboldligaer der er i spil - se oversigten over alle aktuelle analyser og spilforslag på http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Og eftersom det er en stille søndag i de største fodboldligaer og NFL derfor fylder pænt på programmet, anbefaler vi at slå et slag forbi vores søstersite NFLXpert.com, der bulrer frem med analyser til dagens NFL kampe. En tæft de har haft stor succes med i de første 4 spillerunder hidtil! Besøg dem på http://www.nflxpert.com