Værsgo at løsne sikkerhedsbæltet. Vi håber I nød rejsen med BetXperts SAS Liga-fly i denne weekend, hvor vores piloter gjorde deres for at gøre turen indbringende og underholdende for alle passagerer!

Ud af 6 tip bragte Anders Kristensen og Rasmus B. Olsen de 5 til sikker landing, hvilket gav 1.630 kr. for en indsats på en tusse, dvs. en tilbagebetaling på 163%. Piloterne havde forudset hjemmesejrene i Esbjerg og Farum (FCN) samt at FCM og Viborg ikke ville tabe mod henholdsvis FCK og AGF. Endelig gik Over 2,5 mål-tippet i Esbjerg-OB også hjem. Den eneste skønhedsplet var, at Silkeborg ikke kunne holde føringen mod Herfølge.

Nu holder SAS Ligaen så pause indtil d. 12. juni - pga landskampene mod Finland og Albanien. Men hvis I vil med på næste afgang med BetXperts SAS-fly, så husk at checke ind i god tid. Skriv jer på SAS-eksperternes mailingliste via den gule boks på analysesiden: http://www.betxpert.com/ekspert/dan/

Overblik over stillingen


Med sejren over Randers fik FC Nordsjælland en smule luft i bundkampen, hvor holdet nu er tre point over stregen. Herfølge med 24 point og Randers med 23 ligger nederst, og især randrusianerne ligner med 4 nederlag i træk en københavner efter en tur i Storegade... Dvs godt og grundigt gennemtævet. Der er tre runder tilbage, og som træner Lars Olsen siger det, skal Randers have mindst 6 point for at kunne gøre sig forhåbninger om redning. Klubben møder FCM hjemme, Viborg ude og Esbjerg hjemme. FCN møder Viborg ude, Silkeborg hjemme og Brøndby ude - mens Herfølge nok har flest point, men til gengæld har det sværeste program med Brøndby ude, OB hjemme og FCK ude...

I toppen har Brøndby et forspring på 8 point til FCK og har altså så godt som sat sig på mesterskabet. Om andenpladsen og en billet til UEFA Cuppen kæmper FCK (52 point), AaB (50), FCM (49) og måske Esbjerg (47). FCM har dog i forvejen en UEFA-billet via pokalturneringen (forudsat, at BIF vinder mesterskabet), så hvis midtjyderne lander på andenpladsen, går dén UEFA-plads til nr 3.