Det kan du få mere at vide om på lørdag, når TV2's spændende program ”Test nationen” løber over skærmen. Programmet er kanalens store intelligenstest af danskerne – og Expekt*.com, Skandinaviens førende bookmaker, tilbyder nu odds på de intelligente danske mænd og kvinder!

Programmet sendes på lørdag i prime-time kl. 20, og hele nationen kan deltage, enten foran tv-skærmen eller online på computeren. Hr. og Fru Jensen kan hjemmefra dyste mod seks faggrupper og 10 kendte danskere i forskellige former for intelligenstests, og på den måde teste, hvor intelligent man er i forhold til de nævnte grupper.

– Med ”Test nationen” er der tale om et spændende og meget nyskabende program, udtaler Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com i Danmark. De fleste danskere vil nok være lidt nysgerrige omkring, hvordan man selv placerer sig intelligensmæssigt i dyst med kendte danskere som f.eks Århus-borgmester Louise Gade og og tv-vært Hans Pilgaard, fortsætter Claus Rademacher. Og da der således er tale om et program, som givet vil interessere og tiltrække mange seere, er det således naturligt for Expekt*.com som spilleudbyder at tilbyde væddemål på denne både spændende og sjove begivenhed.

Selvom intelligens naturligvis kan måles på mange måder, er der i programmet tale om en seriøs intelligenstest, hvis resultat man godt kan regne med. Testen er udarbejdet af den anerkendte psykolog John Macfarlane og er i forvejen testet på et stort og repræsentativt antal mennesker for at sikre testens pålidelighed.

– Vi glæder os til at følge med i befolkningens kollektive intelligenstest på lørdag, fortsætter Claus Rademacher fra Expekt*.com. Og det bliver spændende at se, om nogle af de kendte deltagere som Lasse Rimmer, Mette Lisby og Sarah Zobel afslører ukendte sider af sig selv gennem testen – og om nogle af de kendte efter testen eventuelt tvinges til et karriereskift, slutter han med et glimt i øjet.

Eksempel på odds fra Expekt*.com fra den 7. september

Person med den højeste IQ ifølge ”Test nationen”
Lasse Rimmer - Kaare R. Skou 1,65 - 2,00
Sarah Zobel - Louise Gade 1,80 - 1,85
Mette Lisby - Hans Pilgaard 1,70 - 2,00

Se desuden Expekt*.com, ”Television Specials” i oddslisten.