Det kan du få mere at vide om på lørdag, når TV2's spændende program ”Test nationen” løber over skærmen. Programmet er kanalens store intelligenstest af danskerne – og Expekt.com, Skandinaviens førende bookmaker, tilbyder nu odds på de intelligente danske mænd og kvinder!

Programmet sendes på lørdag i prime-time kl. 20, og hele nationen kan deltage, enten foran tv-skærmen eller online på computeren. Hr. og Fru Jensen kan hjemmefra dyste mod seks faggrupper og 10 kendte danskere i forskellige former for intelligenstests, og på den måde teste, hvor intelligent man er i forhold til de nævnte grupper.

– Med ”Test nationen” er der tale om et spændende og meget nyskabende program, udtaler Claus Rademacher, talsmand for Expekt.com i Danmark. De fleste danskere vil nok være lidt nysgerrige omkring, hvordan man selv placerer sig intelligensmæssigt i dyst med kendte danskere som f.eks Århus-borgmester Louise Gade og og tv-vært Hans Pilgaard, fortsætter Claus Rademacher. Og da der således er tale om et program, som givet vil interessere og tiltrække mange seere, er det således naturligt for Expekt.com som spilleudbyder at tilbyde væddemål på denne både spændende og sjove begivenhed.

Selvom intelligens naturligvis kan måles på mange måder, er der i programmet tale om en seriøs intelligenstest, hvis resultat man godt kan regne med. Testen er udarbejdet af den anerkendte psykolog John Macfarlane og er i forvejen testet på et stort og repræsentativt antal mennesker for at sikre testens pålidelighed.

– Vi glæder os til at følge med i befolkningens kollektive intelligenstest på lørdag, fortsætter Claus Rademacher fra Expekt.com. Og det bliver spændende at se, om nogle af de kendte deltagere som Lasse Rimmer, Mette Lisby og Sarah Zobel afslører ukendte sider af sig selv gennem testen – og om nogle af de kendte efter testen eventuelt tvinges til et karriereskift, slutter han med et glimt i øjet.

Eksempel på odds fra Expekt.com fra den 7. september

Person med den højeste IQ ifølge ”Test nationen”
Lasse Rimmer - Kaare R. Skou 1,65 - 2,00
Sarah Zobel - Louise Gade 1,80 - 1,85
Mette Lisby - Hans Pilgaard 1,70 - 2,00

Se desuden Expekt.com, ”Television Specials” i oddslisten.