Thomas Gravesen har hidtil trukket fem forskellige klubtrøjer og den danske landsholdstrøje over hovedet. Nu sætter bookmakeren Betsafe.com odds på, om Gravesen har spillet sin sidste kamp.

Tidligere på ugen udtalte Gravesens agent John Sivebæk, at der var 50 % chance for, at den temperamentsfulde midtbaneslider indstiller karrieren. Den vurdering er Betsafe.coms danske leder, Benjamin Leander, dog ikke enig i:

”Thomas Gravesen ligner en færdig mand på en fodboldbane. Tilbuddene til ham har været minimale det seneste stykke tid, og det bør være mest sandsynligt, at han stopper efter en karriere, som har bragt ham til mange store klubber”, siger Leander. Betsafe har blot 1,30 på, at Thomas Gravesen står klubløs eller har stoppet karrieren pr. 1.marts næste år.

Dog spøger barndomsklubben Vejle (odds 3,20) stadig, eftersom østjyderne er de eneste, der har haft snøren ude efter danskeren. Tror man på, at Gravesen vil passe godt ind på enten Brøndby eller FC Københavns centrale midtbane, så har man chancen for at score de helt store penge via hhv odds 15 og 40.

Odds på Thomas Gravesens situation pr. 01.03.2009
Klubløs / Stoppet: 1,40
Vejle 3,20
Brøndby 15,0
FC København 40,0
AGF 50,0
FC Amager 50,0
Hamburger SV 100
Real Madrid 501