Har du svært ved at bestemme dig for, hvilke VM-kampe du skal se? Vi har muligvis svaret til dig. I denne artikel kan du nemlig få et overblik over, hvilke hold der indtil nu har været de mest underholdende ved VM i fodbold.

Indtil videre er England og Spanien de to mest scorende mandskaber, mens det var Tyskland, der havde flest skud på mål i gruppespillet med 24 af slagsen, men det rakte som bekendt ikke til en plads videre til knockoutfasen. Argentina var i øvrigt lige efter med 22 skud på mål.

Danmark skuffede fælt ved VM og endte med blot at score på 11% af deres skud på mål, hvilket ikke var langt fra Belgiens 9%.

Her er oversigten over de fem hold, der har skabt mest i gruppespillet:

I hvilken ottendedelsfinale vil vi få mest underholdning?

Der kommer troligt et væld af gode kampe de kommende dage. Det er dog ikke alle holdene, som indtil nu har formået at producere mange chancer, godt spil og god underholdning. Af de otte kampe, der skal spilles i VM ottendedelsfinalerne, er det her vores forhåndsrangering.

Hvad ligger til grund for dette?

Efter at have gransket statistikkerne nøje har vi regnet os frem til, hvilke hold der skaber mest underholdning, når vi ser VM i fjernsynet.

Hvad lærte vi ellers?

Qatar var det eneste hold, der ikke blokerede et eneste skud i gruppespillet. Wayne Hennessey blev den eneste spiller, der fik et rødt kort, bortset fra det latterlige og meget uhensigtsmæssige røde kort, til Jerome Ngom Mbekeli, i de sidste minutter mod Brasilien, mens England er eneste hold, der ikke har fået et eneste kort.

Sådan kom vi frem til konklusionerne – værdier:
Mål: 1
Skud på mål: 0,6
Skud: 0,2
Blokerede skud: 0,2
Begåede frispark: 0,2
Indkast: 0,1
Offside: 0,1
Gule kort: 0,3
Røde kort: 1
Hjørnespark: 0,4
Indkasserede mål: 0,4
Mål annulleret af VAR: 0,6
Straffespark: 0,8