Nederlaget til Juventus - og et forestående CL-exit - blev dyrt for Roberto Di Matteo, der er blevet fyret i Chelsea. Se her en odds-oversigt...

Som Chelsea-manager skal man levere og dét allerhelst i Champions League, der er klubejer Roman Abramovich's yndlingsturnering. Det gjorde Roberto Di Matteo ikke - eller dvs. ikke i dette års turnering, sidste års triumf hører åbenbart en svunden tid til - og italieneren har derfor måtte forlade jobbet.

Hvem er udset som arvtager af Londons sværeste job? Ifølge bookmakerne er den tidligere Liverpool-træner Rafa Benitez en klar favorit. Spanieren har længe stået på spring for en Premier League-reunion og er naturligvis udset som manden der kan få gang i den rustne Fernando Torres igen.

"Rafael Benitez har vundet Champions League, og kender om nogen gamet i Premier League efter flere år i spidsen for Liverpool, hvorfor han bliver vores favorit som næste Chelsea-manager. Første udfordrer bliver ligeledes arbejdsløse, Josep Guardiola, der også må besidde et træner-CV som Roman Abramovic finder interessant" siger Frederik Skov fra Ladbrokes.

Vi har her samlet en oversigt over bookmakernes favoritter til jobbet. Husk at undersøge den pågældende bookmakers regler, retningslinjer og formuleringer; hos nogle er der tale om 'næste permanente manager', hos andre går spillet på hvem der sidder i sædet den 1. januar 2013.

ODDS-UDPLUK

Rafael Benitez: 1,65 - Betssafe

Pep Guardiola: 6,00 - Bet365* & Sportingbet

Harry Redknapp: 10 - Betsafe

Avram Grant: 26 - Bet365* & Sportingbet

Roberto Mancini: 34 - Bet365*

José Mourinho: 35 - Unibet*

Michael Laudrup: 70 - Betsafe

Se selv flere hos Ladbrokes, Unibet*, Betsafe, Sportingbet og Bet365*.

Hvem mener du står med de bedste kort på hånden? Kan der findes værdi i nogle af langskuddene?