Sponsoreret indhold fra Betsafe

Running back Ray Rice har fået en fyreseddel af Baltimore Ravens og karantæne på ubestemt tid efter at have slået sin hustru bevidstløs. Betsafe forventer, at se Rice tilbage i en NFL-uniform på et tidspunkt,
men det bliver tidligst om to år, lyder vurderingen.

Der gik ikke længe fra offentliggørelsen af en video-optagelse af Ray Rice, der slår sin daværende forlovede bevidstløs, til at running backen modtog en fyreseddel fra Baltimore Ravens. Kort efter fulgte NFL trop og tildelte Rice karantæne på ubestemt tid.

Det er nu et åbent spørgsmål, om Ray Rice overhovedet kommer til at spille en NFL-kamp igen. Betsafe tør dog godt at lægge hovedet på blokken og love, at Rice vender tilbage til ligaen. I hvert fald betaler de blot pengene 1,26 gange igen på, at han på et tidspunkt gør comeback i NFL. Det modsatte udfald belønnes med odds 3,40.

Til gengæld er bookmakeren overbevist om, at Rice's comeback ikke kommer i løbet af de næste to år. Der er kun odds 1,02 at hente på, at Rice ikke spiller en NFL-kamp de kommende to sæsoner.

"Næsten 40 procent af NFL-fans i USA er kvinder, og folkene bag ligaen er meget opmærksomme på denne målgruppe. Derfor er liga-kommissær Roger Goodell også begyndt at slå langt hårdere ned på spillere, som begår hustruvold. Med sin opførsel har Rice gjort sig til selve symbolet på den forbrydelse, og vi tror, at ligaen vil benytte lejligheden til at statuere et eksempel. Vi har svært ved at se ham i en NFL-uniform før tidligst i 2016", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Rice har fået karantæne på ubestemt tid, hvilket betyder, at han skal ansøge NFL om at få lov at spille igen. Når en sådan ansøgning foreligger, vil NFL's disciplinærkomité tage stilling til, om Rice har
sonet sin brøde.

Kommer Ray Rice nogensinde til at optræde i NFL igen?
Ja 1.26
Nej 3.40

Kommer Ray Rice til at spille en officiel NFL- kamp i 2014 og 2015
sæsonen? 
Nej 1.02

Find spillet på Betsafe.dk> under - Amerikansk fodbold - NFL Futures