Sponsoreret indhold fra Betsafe

Houston Rockets har været slemt ramt af skader i denne NBA-sæson, men formåede alligevel at slutte næstbedst i grundspillets Western Conference. Nu venter lokalrivalerne fra Dallas Mavericks i første runde af NBA's slutspil, og den tvekamp vinder Rockets, vurderer bookmakeren Betsafe.

Grundspillet nåede i denne uge sin afslutning, og ligaens bedste hold
skal nu dyste i slutspillets nervepirrende udskillelsesløb. Houston Rockets samlede 56 sejre i grundspillet, hvilket resulterede i et møde med lokalrivalerne fra Dallas Mavericks i en slutspilsserie, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Houston-mandskabet hænger sine slutspilsdrømme på holdets ubestridte superstjerne James Harden, og ifølge Betsafe står Harden og kompagni over for en overkommelig udfordring i første runde. Bookmakeren betaler således blot penge 1,37 gange igen, hvis Rockets går videre, hvorimod der er odds 3,10 at hente på, at Dallas er at finde i slutspillets anden runde.

"Houston har ikke haft en nem sæson, men har alligevel skrabet et imponerende antal sejre sammen. Nu er det slutspilstid, og holdets sundhedstilstand ser rigtig god ud. Houston har nu et mandskab til rådighed, hvor det ikke længere er nok at kvalificere sig til slutspillet. De skal også nå langt i det afgørende udskillelsesløb, hvis ikke sæsonen skal betegnes som en fiasko. Rockets bør dog have gode muligheder for avancement fra første runde, og vi tvivler på, at de får behov for at anvende alle syv kampe for at slå Dallas Mavericks i slutspilsserien," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Houston Rockets er endnu ikke at finde blandt Betsafes favoritter til mesterskabet. Bookmakeren betaler pengene hele 17.00 gange igen, hvis Larry O'Brien-trofæet ender i Houston.

Hvilket hold vinder serien i første runde af NBA's slutspil?

Houston Rockets: odds 1.37

Dallas Mavericks: odds 3.10


Find spillet på Betsafe under Basketball - NBA - NBA Playoffs