Tenniseksperten Asger Hess-Olesen har ramt den positive varians med 9 fuldtræffere i træk og 147 procent i tilbagebetaling for de sidste 30 dage: "Du er jo en ren facitliste for tiden."

Valuebetting er til tider en mærkelig størrelse. For du kan gøre alt rigtigt, finde de bedste værdispil, opleve store oddsslash til gunst for dine spil - og alligevel tabe, tabe og tabe.

Sådan var det for tenniseksperten Asger Hess-Olesen i en periode i foråret, hvor alt gik imod ham. 

Men det er netop i de perioder, man skal holde hovedet koldt, minde sig selv om, at det nok skal vende - og for guds skyld lade være at gå på kompromis med valuebettingen.

Lykken er vendt for Asger, som i øjeblikket ikke kan kaste en tennisbold op i luften, uden at den ender i en krukke med guld.

De sidste 30 dage er han den mest formstærke tipper i BetXperts ekspertpanel. De sidste 9 bets er gået hjem, i de sidste 30 holder han en tilbagebetalingsprocent på 147 procent. De sidste 90 dage har han hevet mere end 33 units hjem. Imponerende!

Du er en ren facitliste

Asger Hess-Olesen er derudover også særdeles aktiv i vores ugentlige tennistråd, hvor han dagligt lægger spiltanker og valuebets op. Gerne på små Futures- og Challenger-turneringer. Også i disse tråde er han skarp og har brilleret med mange gode predictions de sidste uger.

Efter endnu et vellykket tip udbrød brugeren Scandinavia: "Det er godt nok imponerende, du er jo en ren facitliste for tiden."

Spilforslagene i tennistråden bliver i mindre grad slashet end de spil, som der laves eksperttips på. For vi skal også være ærlige at sige, at likviditeten på Futures og Challenger-turneringer ikke altid er den største.

Variansen er - også - en bitch

Asger Hess-Olesen er hot for tiden, og det er bare med at glæde sig, så længe det varer. For som vi alle ved, så vil han igen på et tidspunkt blive ramt af negativ varians.

Vi kan kun opfordre til at følge med i den ugentlige tennistråd, hvor det vrimler med guldkorn. Niveauet er højt, og mange dygtige tennispunters byder ind. Du er også aldeles velkommen - sammen er vi stærke, og sammen kan vi få skovlen under bookmakerne.