"No more" eller "No más"? Hvem trækker det længste strå i weltervægts-boksebraget i Atlantic City natten til søndag mellem amerikanske Gatti og argentinske Baldomir?

Gatti er stjernen, han er på hjemmebane og har tilskuerne med sig. Men Baldomir er verdensmester efter at have slået storfavoritten Judah og ikke uvant med at slå modstandere på udebane. Og argentineren er i øvrigt klart større end New Jersey-manden.

Ifølge vores bokseekspert Alexander Josiassen er det helt vanvittigt, at man kan få omkring odds 3 på den forsvarende mester i det der ligner en jævnbyrdig match-up, hvor det lige så vel kan blive amerikaneren der smider håndklædet i ringen og beder om godt vejr, som det kan være argentineren, der giver op og siger "Ikke mere!".

Og Josiassen har før demonstreret sin næse for gode bokse-odds. Hans tilbagebetaling for i år er på 120%, sidste år lå den på 141%.

Læs analysen af storkampen (spilstop søndag kl. 04): http://www.betxpert.com/ekspert/boksning/#56520

Da Josiassen lagde tippet ud, i maj, lå oddset på 3,1 hos Stan James. Det er nu faldet til 2,88 - men det er stadig et fremragende valuebet (og hos Betandgame fås Baldomir til 3,0).

Bemærk: Ved en fejl var tippet oprindeligt sat til at have deadline lørdag kl. 04 - men kampen bokses altså først søndag morgen, dansk tid.