Nye brugere skyder frem og "gamle" brugere byder ind. Det giver aktivitet omkring både nichemarkeder og store ligaer/sportsgrene, og der er generelt en høj kvalitet i brugernes bidrag både i spiltip- og debatsektionen. 

Et af de emner, der med jævne mellemrum bliver debatteret i forummet, er, om man skal have fokus på en ekspert eller brugers "proven record", eller om det mere er kvaliteten i analyserne, der er afgørende. Alle ønsker selvfølgelig helst begge dele, men varians kan medføre, at dette kan være svært at få, og så må man ind imellem "nøjes" med det ene af elementerne.

Brugeren Luisidas har fra starten på siden vist en særdeles stor indsigt og kvalitet i sine analyser om portugisisk fodbold, men resultaterne i form af tbp har ikke være prangende i starten. Han er faktisk startet ud med et ganske solidt minus, idet 8 af hans 13 første brugertips endte i minus.

Kvaliteten i analyserne har dog som nævnt været høj, og der bliver inddraget mange elementer, der vidner om en god viden om ligaen, holdene mm. Det hårde arbejde har nu givet pote, og Luisidas har kæmpet sig op i et plus via gode resultater på det seneste.

Samplen er stadig lille, men aktiviteten, kvaliteten og resultaterne indtil videre skaber en naturlig forventning og glæde over at skulle læse analyserne i fremtiden også.

Nye brugere og aktivitet

Luisidas er dog langt fra den eneste bruger, der er værd at holde øje med. Det er nemlig ligeledes særdeles spændende at se, at brugeren Andreso efter mange år som "passiv" bruger, er kommet på banen med tips til MLB. Baseball er ikke en sport, der bliver dækket ret godt på BetXpert, og derfor er det en fornøjelse at læse de kvalitetsholdige analyser om den bedste amerikanske række på dette punkt.

I ekspertpanelet har vi en særdeles kompetent cykelekspert, men den store viden han har indenfor denne sport, er han bestemt ikke alene om at have. Det viser sig tydeligt ved, at brugeren cvoersaa er kommet på banen med tips til netop de tohjulede kæmpere. Tips på cykelsport kan ofte være præget af varians, da man mange gange har fat i særdeles høje odds, men alligevel er det lykkedes cvoersaa at starte rigtig flot ud, med plus på kontoen allerede efter 6 tip.

Slutteligt er det værd at nævne, at der gennem vores brugersektion også er kommet fokus på en nicheliga i fodbold, idet brugeren Brian Villadsen har kastet sig ud i et irsk eventyr. Efter 27 tips er han endt i et pænt minus, men der er ingen tvivl om, at der er markant viden om ligaen, og kvaliteten i analyserne vidner om, at bedre tider forhåbentlig kommer.

Stor debatlyst

Det er dog ikke kun i form af brugertips, vi kan glæde os over stor aktivitet fra brugernes side, men i særdeleshed også i debatterne. Det gælder i forummet hvor særligt tennis- og darttrådene er voldsomt populære, men ligeledes når vi afholder liveblogs, er folk gode til at komme med input i løbet af dagen. Det gør det særdeles interessant for alle at følge med, debattere og få udvidet sin horisont, og vi har selvfølgelig et stort håb om, at dette fortsætter.

Vi glæder os på BetXpert over aktivitet i både debatter og i form af brugertips, og glæder os til også i den kommende tid at læse alle de kompetente bidrag, der kommer.