Har du altid drømt om at tackle Gary Pallister eller lave tunnel på Denis Irwin? Helt eksklusivt i Danmark sender BetXpert midt i maj en heldig bruger (+1) til Manchester for at spille med i en fodboldturnering mod Manchester United Legends på selveste Old Trafford. Læs herunder, hvordan du og en selvvalgt rejsepartner deltager i lodtrækningen om denne helt unikke oplevelse.

De fleste husker de ikoniske billeder fra Champions League-finalen i Barcelona i 1999, da Peter Schmeichel løftede pokalen med de store ører efter et fantastisk comeback mod Bayern München, der sikrede Manchester United en historisk treble. Mange unge mænd er utvivlsomt fans af den engelske storklub i dag som følge af den kamp og den måde, Manchester United trampede henover al modstand i Premier League i 90'erne og 00'erne.

Nogle har måske endda drømt om selv at stå på den store scene og spille med eller imod de helt store stjerner, som for ganske mange drenge og unge mænd var store idoler dengang. Er du en af dem, så læs blot videre, for BetXpert har fået en helt unik mulighed for at sende en heldig bruger (med ven/partner) til Manchester midt i maj og dyste i en fodboldturnering på Old Trafford mod selveste Manchester United Legends.

Legende-kamp på Old Trafford

Det er en udenlandsk bookmaker, der har foræret BetXpert denne unikke mulighed for at én heldig vinder - sammen med en medrejsende ven eller kæreste/kone - får plads på holdkortet sammen med andre af inviterede fra bookmakeren i et turneringsformat, hvor der er garanti for at møde Manchester United Legends, der bl.a. stiller op med Denis Irwin, Gary Pallister, Bryan Robson og Quinton Fortune.

Arrangementet afvikles torsdag den 17. maj, og der er afrejse til Manchester om morgenen denne dag, med hjemrejse igen fredag den 18. maj. Rejsen med fly fra enten København eller Billund, én nat på hotel i Manchester, samt transport til/fra Old Trafford er betalt af arrangøren(*).

Fodboldturneringen på Old Trafford afvikles torsdag eftermiddag og efterfølges af et lettere traktement. Hele dagens program på Old Trafford spænder over i alt 4 timer.

Sådan deltager du

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at give dit bud på én spiller, som Manchester United bør sælge, og én spiller, som Manchester United bør købe i sommerens transfervindue for at hente det første mesterskab, siden Alex Ferguson stoppede i 2013.

Skriv dit bud som en kommentar til denne artikel. Vi udtrækker og annoncerer den heldige vinder blandt alle deltagere torsdag d. 12. april kl. 14:00.

(*) Vinder og rejsemakker står selv for transport mellem bopæl og København/Billund lufthavn.

Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer du at vi udveksler kontaktoplysninger med arrangøren. Dette omfatter det navn og den emailadresse der er registreret på den BetXpert profil der anvendes i konkurrencen. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen, og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.

Edit 9. august: I en tidligere version fremgik bookmakerens navn. Dette er fjernet jf. kommentar 11 fra vinderens reportage