Danmark vandt på overbevisende facon VM i herrehåndbold, og for fem brugere blev afslutningen af VM-slutrunden lige lidt sjovere. De har nemlig vundet en præmie fra Oddset hos Danske Spil. En enkelt bruger har derudover vundet to lodder til lodtrækningen om en plads på Verdens bedste fodboldrejse.

Mikkel Hansen blev topscorer, Rasmus Lauge was on fire, og Nikolaj Jacobsens søn fik lov at blive hjemme fra skole for at fejre Danmarks VM-guld sammen med sin far efter en alle måder imponerende VM-indsats, der gav 10 sejre i lige så mange kampe samt et sæt guldmedaljer og en tung pokal.

Mandag fejres landsholdet på Københavns rådhus, men de danske håndboldherrer er ikke de eneste, der kan løfte armene i triumf efter en succesfuld slutrunde. Fem brugere har nemlig vundet præmier fra Oddset hos Danske Spil.

Dertil kommer, at en enkelt bruger, HCG, har vundet to lodder til lodtrækningen om en plads på Verdens bedste fodboldrejse, som afholdes af Oddset og Danske spil. 

Præmierne fordeler sig således:

Førstepladsen modtager 1.500 kr. gavekort til Unisport og to billetter til lodtrækningen om en plads på Verdens bedste fodboldrejse.

Andenpladsen modtager et frit spil på 500 kroner til Oddset hos Danske Spil.

Tredje- til femtepladsen modtager et frit spil på 200 kroner til Oddset hos Danske Spil.

1.

HCG 238,20 units
2. jetsmark_if 211,14 units
3. Holmskov95 197,00 units
3. fja 188,00 units
3. molhede 185,00 units

Vinderne kontaktes snarest af BetXpert med henblik på levering af præmier.