Gruppespillet er overstået ved VM i herrehåndbold, og det har været med en klar, dansk dominans. Fem sejre i lige så mange kampe er det blevet til, og nu er det tid til mellemrunden. Hos BetXpert lancerer vi i samme omgang en tipkonkurrence, hvor der er præmier for 2.600 kroner på højkant, mens der også er lodder på spil til en lodtrækningen om en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Alle præmier er sponsoreret af Oddset hos Danske Spil.

De danske hjemmebanefavoritter har fået en resultat- og spillemæssig god start på VM i herrehåndbold, hvor de efter gruppespillets seks første kampe endnu ikke har tabt point. De har dermed taget det maksimale antal point med over i mellemrunden, hvor Sverige, Ungarn og Egypten venter i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor Nikolaj Jakobsens tropper har spillet samtlige VM-kamp udover åbningskampen mod Chile..

I samarbejde med Oddset hos Danske Spil lancerer BetXpert en tipkonkurrence, VM-Challenge, til de resterende kampe ved VM i herrehåndbold - både Presidents Cup, mellemrunden og de efterfølgende placeringskampe samt semifinaler, finale og bronzekamp. 

Vinderen af tipkonkurrencen modtager samtidigt to lodder til en lodtrækningen om at vinde en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse arrangeret af Oddset hos Danske Spil. Lodtrækningen og de andre måder at optjene lodder på, kan du læse mere om her.

Sæt dine tips til BetXperts VM-Challenge her.

Sådan deltager du i BetXperts VM-Challenge

Der er ændret lidt i reglerne ift. tidligere tipskonkurrencer hos BetXpert. Denne her gang er der nemlig kun en enkelt runde. Men i stedet for at have 100 enheder til rådighed, så har man 200 enheder, og der skal tippes på mindst 10 kampe med et maksimum på højst 20 enheder per kamp. 

Det er kun muligt at tippe på 1X2. Vundne enheder kan ikke sættes i spil igen, og dermed har man i alt 200 enheder at tippe for. Alle 200 enheder skal være sat i spil før, at man kan komme i betragtning til præmierne. 

Et rigtigt tip optjener point tilsvarende nettogevinsten på tippet (odds x indskud minus indskud). Tabes tippet, så giver det minuspont tilsvarende antallet af enheder, der blev tippet for. Odds på 1X2 hentes fra konkurrencens sponsor, Oddset hos Danske Spil, og de er flydende og justeres efter oddsudviklingen hos Danske Spil. 

Reglerne for deltagelse i konkurrencen kan læses her. Deltagelsen er åben for alle, der er 18 år på deltagelsestidspunktet uanset bopælsland (vær opmærksom på, at man skal have dansk (eller grøndlandsk og færøsk) CPR-nummer for at oprette konto hos Danske Spil). Man må kun deltage med én brugerprofil per person, og konkurrencen har ingen betalingskrav. Det er gratis at deltage i den.

Præmier i VM-Challenge

Der er samlet præmier for i alt 2.600 kroner i konkurrencen, som fordeles efter nedenstående:

  1. 1.500 kroners gavekort til Unisport
  2. 500 kroners frit spil til Oddset hos Danske Spil
  3. -5. 200 kroners frit spil til Oddset hos Danske Spil

Frit spil indsætte på ens Danske Spil-konto, og der er ingen omsætningskrav på eventuelle gevinster fra frit spillet, hvis det vindes, er det kun nettogevinsten, der udbetales, og ikke værdien af frit spillet. Der er ingen krav om, at man skal have foretaget spil hos Danske Spil ifm. konkurrencen. Man skal blot have en Danske Spil-konto for at kunne vinde en præmie.