French Open er slut, og det blev til en overraskende sejr til Jelena Ostapenko blandt kvinderne, mens Rafael Nadal tog sejren blandt herrerne. Her på BetXpert har vi også fundet vinderne af vores to French Open-konkurrencer sponsoreret af Bwin*

Nadal triumferede på gruset i French Open, mens Ostapenko, der slog danske Wozniacki ud, overraskede og vandt kvindernes single. Her på BetXpert har vi opgjort vores to French Open-konkurrencer, og det kommer vidst ikke som nogen overraskelse, at man skulle have luret Ostapenkos sejr for at vinde en præmie i Fantasy-konkurrencen. Her er alle vinderne:

Nielsc satte det bedste hold

Nielsc servede førstepladsen i fantasy-konkurrencen hjem med 605 point, da han blandt andet havde luret Jelena Ostapenkos overraskende sejr hos kvinderne. Hun var useedet, og derfor gav hendes French Open triumf hele 250 point. Nielsc havde også luret Nadals sejr blandt herrerne, ligesom han også havde den anden kvindelige finalist, Simona Halep, på sit hold. Nielsc vinder 1.000 kroner til sin Bwin-konto.

På andenpladsen finder man Skrue med 590 point, der faktisk havde alle fire finalister. Men det var ikke nok til at vinde, da Skrue manglede de sidste point. Skrue vinder 600 kroner til sin bwin-konto. Lige bagefter på tredjepladsen finder man Vimse med 585 point, der også havde alle fire finalister på sit hold. Vimse vinder 400 kroner til sin bwin-konto. 

Nummer 4-10 vinder 250 kroner til deres bwin-konti. Vinderne er: Larsaa, TRK, helleas08, Ansbjerg08, Spectre, bentfp og JG7. 

For få tips: Deltager mister førsteplads

Sidste år blev en ny regel introduceret til French Open tip-konkurrencen: en deltager skal mindst have 10 aktive dage med deltagelse. Sidste år betød det, at førstepladsen gik videre til den næste på listen, og det gør det også i år. Raxs havde kun deltaget tre af dagene, og derfor er han ikke kvalificeret til førstepladsen. I stedet for går den til kach5, der havde samlet 48,82 point sammen og dermed vinder 1.000 kroner til sin bwin-konto.

Andenpladsen går til andreso med 44 point, der dermed vinder 600 kroner til bwin*, mens aab_one med 40,72 ender på tredjepladsen og 400 kroner til sin bwin-konto.

Nummer 4-10 vinder 250 kroner til bwin*, og vinderne er: Oddsbandit, jmc7913, llnicell, Corazon, Quasi, Yanks og DanneHH. Bassen manglede en enkelt dags deltagelse, og derfor får brugeren ikke en præmie, der i stedet går videre til den næste på ranglisten. 

Blandt vinderne her kan det noteres, at Corazon kun ramte en enkelt kamp rigtigt i løbet af hele konkurrencen, men med odds 12 på Olivos sejr over Tsonga, blev der samlet sikret 30 point.  

Vinderne vil kontakte snarest med henblik på uddeling af præmierne.