Den femte spillerunde af europæisk fodbold i dette efterår blev færdiggjort i sidste uge. Det var en runde, der bestemt ikke manglede højdepunkter og overskrifter. Vi så blandt andet et drømmemål af danske Daniel Wass imod Chelsea, imens FC København med en sejr over Lugano nu fører deres gruppe foran Malmø. 

På BetXpert bød midtugen på hele 35 spilforslag på de europæiske kampe, hvilket er suverænt flest i dette gruppespil. 

Flere brugere gik efter guldet med kort- og målscorerspil til høje odds, men i denne uge så lykkens gudinde andetsteds i forhold til de allerhøjeste odds. Ugens topscorer var således Perten, der ramte flotte odds 3,10 på en Samatta-scoring imod RB Salzburg. På trods af det flotte odds blandede Perten sig dog ikke i toppen i denne uge, da ingen hans resterende seks spil blev vundet. 

Ugens dygtigste brugertipper var i stedet RuneBJ, der leverede et overskud på 1,1 units. Overskuddet blev sikret på Manchester City - Shakhtar Donetsk, hvor han til odds 1,98 forudså, at begge hold ville score, samt Zenit Skt. Petersborg - Olympique Lyon, hvor han ramte odds 2,12 på under 2,5 mål. 

Ugens næstbedste brugertypper var Hans89, der ramte to ud af fire spilforslag korrekt og sluttede med et smalt underskud på -0,19 units. 

Nebelong tager den nederste skammel på podiet med -0,25 units. Han leverede hele 11 spilforslag, hvoraf de fem gik hjem. Her trak især odds 2,48 på over 3,5 mål i AZ Alkmaar - Partizan op.  

Alle vinderne bedes sende en e-mail til [email protected], hvori de inkluderer deres Jetbull-email. Bemærk venligst at alle ekstrabets skal bruges indenfor syv dage efter modtagelsen. 

1. (1.000 kr. ekstrabet)

RuneBJ

1,10 units

2. (600 kr. ekstrabet) Hans89 -0,19 units
3. (400 kr. ekstrabet) Nebelong -0,25 units

Samlet leaderboardstilling

Bemærk, at man skal have lavet mindst seks brugertips for at vinde en præmie her. Brugere, der mangler at lave seks brugertips, er ikke med på listen. Der er præmier til top 3. Du kan stadig nå at deltage.

1.

SlyFox

1,58 units

2. 

Hans89

0,57 units
3.  RuneBJ -1,09 units
4.  Malte -3,39 units
5.  Fønix -4,05 units
6.  bettingspider -4,35 units
7.  Perten -7,85 units

For at vinde skal man have en konto hos Jetbull.