Sponsoreret indhold fra Betsafe

Der er lagt op til knivspids duel, når Tour de France på lørdag skydes i gang i Leeds. Hos Betsafe er der dømt dødt løb mellem Alberto Contador og Chris Froome. Begge står i odds 2,10 for den samlede sejr.

Efter at have kæmpet med formen i et par sæsoner har Alberto Contador i opvarmningsløbene til årets Tour de France vist tegn på at have genfundet sin gamle fysik. Tinkoff Saxo-kaptajnen havde flere drabelige dueller med Chris Froome i etapeløbet Criterium du Dauphiné, og alt tyder på, at Tour-slaget skal stå mellem disse to ryttere.

Hos Betsafe forventer man en udsædvanlig tæt duel om pladsen på podiet. Både Contador og Froome står i odds 2,10 for den samlede sejr. Til gengæld har bookmakeren ikke den store fidus til resten af feltet. Nærmeste konkurrenter er Vincenzo Nibali til odds 11 og Alejandro Valverde til odds 20.

"Når Contador og Froome er i topform, så kører de på deres egen planet i forhold til resten af feltet. Og alt tyder på, at det vil være tilfældet i år. Spørgsmålet er så, hvem af dem, der er stærkest, og det
er meget svært at forudsige. Vi modtager klart flest indskud på Froome, men Contador har det stærkeste hold i bjergene, og det kan godt blive afgørende", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Gode bud på dansk etapesejr
Når det gælder de danske chancer i årets Tour, så har bookmakeren et godt øje til ryttere som Jakob Fuglsang, Michael Mørkøv og Lars Bak.


"Jakob Fuglsang ligner en mand i god form, men han vil formentlig være bundet af sine opgaver som hjælperytter for Nibali. Det kan dog tænkes, at han får lov at stikke på en af bjergetaperne, og så er han farlig. Det samme kan man sige om Mørkøv og Bak, men deres spidskompetencer
ligger på de flade og kuperede etaper. Etapen fra Bourg-en-Bresse til Saint Etienne den 17. juli har de sikkert begge noteret sig som en god mulighed", lyder det fra Holm.

Betsafe betaler pengene fire gange igen, hvis det lykkes en dansker at vinde en etape. Tour de France lægger fra land lørdag 5. juli med en flad etape fra Leeds til Harrogate. Herefter følger endnu to etaper i England, inden turen går over kanalen.

Hvem vinder Tour de France 2014?
Christopher Froome 2.10
Alberto Contador 2.10
Vincenzo Nibali 11.00
Alejandro Valverde 20.00
Andrew Talansky 30.00
Tejay Van Garderen 50.00
Jurgen Van Den Broeck 60.00
Richie Porte 80.00
Joaquim Rodriguez 80.00
Rigoberto Uran 80.00

Vinder en dansker en etapesejr i årets Tour de France? 
JA 4.00

Find spillet på Betsafe.dk> under Cykling - Tour de France og Tour de France Specials