Efter en historisk ringe start på SAS Ligaen spår Betsafe nu HB Køge til at blive det dårligste Superligahold nogensinde.

Siden Superligaen gik fra 10 til 12 hold i 1994 har flere bundhold måtte se sig slået gang på gang. HFK Sønderjylland har rekorden for færrest point med 11 af slagsen, men efter HB Køges pauvre indsatser mod FC København og AaB, som endte med nederlag på hhv. 1-7 og 0-5, spår spillefirmaet Betsafe.com nu, at sydsjællænderne om muligt kan levere en større fiasko.

”Vores oddssættere vurderer ganske enkelt, at hele HB Køges organisation på ingen måde passer til SAS Ligaen. De meldte sidste år op, at de ikke var klar til en oprykning, og det har deres indledning på alle måder vist, at de heller ikke var”, udtaler Country Manager for Betsafe Danmark, Benjamin Leander i en pressemeddelelse. Spillefirmaet har sat odds på, om hvorvidt HB Køge klarer at hente over 11,5 point i de resterende 30 kampe.

Selvom HB Køge ”blot” skal hente 11 point mere for at sætte Betsafe.com på plads har Benjamin Leander og oddssætterne i Betsafe ikke ret stor tro på, at det lader sig gøre.

”Vi har set mindre heldige præstationer før fra hold som Lyngby i forrige sæson og HFK Sønderjylland, som kun vandt en kamp i 2001. Jeg husker dog ikke et hold være så udspillet som HB Køge har været de sidste to kampe, og derfor har vi i Betsafe den opfattelse, at der er gode chancer for, at Auri’s tropper bliver det dårligste siden indførelsen af 12 hold i Superligaen”, uddyber Leander.

Tror man på, at HB Køge falder helt fra hinanden kan man spille på, at ”Svanerne” ikke vinder en eneste kamp i sæsonen eller taber med mindst 10 mål ind i en kamp. Skulle HB Køge sikre sig en sensationel, ny sæson i SAS Ligaen belønnes man med 600 kroner for hver spillet hundredekroneseddel.

Alle special-odds på HB Køge:

Over/Under 11,5 point i sæsonen:
Over 11,5 point: 1,50
Under 11,5 point: 2,40

Vinder ikke en eneste kamp i sæsonen: 20,00

Taber med mindst 10 mål i sæsonen: 20,00

HB Køge rykker ikke ned: 6,00