Vi skal til Hamburg i dag. Byen med det berømte Reberbahn-kvarter og den næsten lige så berømte fodboldklub råder også over en tennisturnering, og i dag er der nogle fine fiduser at finde på det hamburgske grus.

Claus Albjerg har især et godt øje til kampen mellem italienske Volandri og spanske Lopez (spilstop kl. 14). Volandri er som en fisk i vandet på det tunge grus og bør ligge en klasse over Lopez. Oddset er helt oppe på 1,72 hos William Hill, hvilket nok skyldes, at Lopez overraskende slog Agassi i første runde. Men det var en kuldskær og lidet motiveret Herr Steffi, der stillede op i Hamburg, og det eneste dén Lopez-sejr medfører, er et højere odds på Volandri - siger Claus. Vi siger Danke schön.

En bekendt af redaktionen drog i 1991 på cykeltur fra Randers til Hamburg, udelukkende med den mission at besøge en luder i Reberbahn. Før han nåede hele vejen, på et lurvet hotelværelse, blev han imidlertid rullet af alfonsen og måtte derefter pænt cykle hjem igen til Randers. Med uforrettet sag.

Lad os håbe, at vores tur til Hamburg i dag går en smule bedre.

Læs dagens tennisanalyser: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/