Sponsoreret indhold fra Betsafe

Den danske NFL-legende Morten Andersen er endnu en gang blandt de nominerede til optagelse i NFL's prestigefyldte Hall of Fame. Betsafe spår dog, at Andersen endnu en gang må se sig forbigået, når årets pladser uddeles 31. januar. Til gengæld er Junior Seau storfavorit.

Der er ingen tvivl om, at Morten Andersens meritter i NFL retfærdiggør en plads i Hall of Fame. Desværre nyder kickere ikke den store anerkendelse i ligaen. På trods af titlen som den mest scorende NFL-spiller nogensinde er danskeren to år i træk blevet forbigået, når de nyeste medlemmer af Hall of Fame er blevet offentliggjort.

Betsafes nedslående melding er, at det også bliver tilfældet i år. Bookmakeren betaler pengene hele 7,00 gange igen, hvis Morten Andersen bliver optaget i den prestigefyldte loge af NFL-pensionister i 2015. Til gengæld er der blot odds 1,02 at hente på en optagelse af linebacker Junior Seau, der i 2012 begik selvmord.

"Det er ikke sikkert, at Morten Andersens præstationer i NFL nogensinde bliver overgået, og han fortjener i allerhøjeste grad en plads i Hall of Fame. Desværre er feltet af nominerede igen ekstremt stærkt. Junior Seau og Orlando Pace er selvskrevne, mens navne som Kurt Warner og Marvin Harrison også runger større end Andersen", siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

En jury med 46 medlemmer har dagen før Super Bowl til opgave at beslutte hvilke spillere, som får en plads i Hall of Fame.

Hvem bliver optaget i NFL's Hall of Fame i 2015?

Junior Seau 1.02

Orlando Pace 1.03

Kurt Warner 1.75

Marvin Harrison 2.00

Tony Dungy 2.50

Charles Haley 2.70

Tim Brown 4.00

Jerome Bettis 5.00

Terrell Davis 6.00

Morten Andersen 7.00

Jimmy Johnson 7.00

Don Coryell 10.00

Kevin Greene 11.50

John Lynch 15.00

Will Shields 15.00Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under