Sponsoreret indhold fra Betsafe

Med start 30. april ruller rigmandsræset Gumball atter gennem Europa. Bettingfirmaet Betsafe deltager i år med en specialbygget Formel 1- racer.

Danskerne stiftede for alvor bekendtskab med stjerneræset Gumball, da København i 2014 dannede rammen om starten på løbet. En solbrændt David Hasselhoff hoppede ved den lejlighed rundt på en regnvåd Rådhusplads og gestikulerede de glinsende Hummere, Ferrari'er og Bentley'er afsted en efter en.

Som bekendt handler løbet ikke om at komme først, men i stedet om at vise sig selv og bilerne frem i velgørenhedens navn. I år starter de 120 brølende luksusbiler i Dublin 30. april med endestation 6. maj i Bukarest. Løbet kommer ikke forbi København. Til gengæld tegner Team Betsafe sig for et spektakulært indslag.

Bettingfirmaet har nemlig fået specialfremstillet en Formel 1-racer til lejligheden. Udstyret med en 640 hestekræfters V8 Ferrari-motor er bilen i stand til at accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på blot to sekunder. På linket kan du se bilens jomfru-tur i Manchesters gader:

https://www.youtube.com/watch?v=dhN_MTqWUjM

Blandt deltagerne i årets Gumball-ræs er de tidligere Formel 1-kørere David Coulthardt og Jean Alesi, rapperne Eve og Afrojack, skateboard-ikonet Tony Hawk - og selvfølgelig Baywatch-legenden David Hasselhoff.

Løbet starter i Dublin med stop i Belfast, Edinburgh, Manchester og London, inden kortegen krydser Kanalen og indtager fastlandet. Herefter fortsætter feltet mod målet i rumænske Bukarest via Tyskland, Tjekkiet og Ungarn

Gumball-karavanen lagde også sidste år vejen forbi København . Dengang med Monte Carlo-værterne som en del af kortegen. Esben Bjerre og Peter Falktoft styrede ganske forbløffende Team Betsafes Maserati fra Stockholm til Las Vegas uden en skramme.

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef Betsafe

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

Betsafe, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://betsafe.dk