Danmark vinder ikke guld to slutrunder i træk. I hvert fald ikke, hvis man spørger de danske oddssættere fra Betsafe.com, Nicolai Klausen og Benjamin Leander, som har vurderet de danske chancer ved det kommende VM i Kroatien.

"Danmarks EM-guld sidste år var fantastisk, men også en triumf, som man næppe gentager ret mange gange. Joachim Boldsen er der ikke til at dirigere tropperne i de vigtige kampe, og det kan komme til at koste dyrt. Franskmændene kommer med et hold, der på alle pladser emmer af verdensklasse. Samtidig har Kroatien, udover et fremragende hold, også en kogende hjemmebane med 15.000 mennesker, som betragter håndbold på linje med religion", vurderer Nicolai Klausen, som har sat prisen på dansk VM-guld til fem gange indsatsen. "Danmark skal, i kraft af deres lodtrækning, nå frem til en semifinale uden problemer. Her venter så enten Kroatien eller Frankrig formentlig, og så er det desværre nok tid til at tage klaphatten af", afslutter Klausen.

Foran Danmark finder man Frankrig og Kroatien til hhv. odds 3,00 og 3,50.

Bookmakeren har også sat odds på hvilken dansk spiller, som kommer til at lave flest mål. "Vanen tro" er favoritværdigheden faldet på en af verdens giftigste venstre fløje, Lars Christiansen.

"Lars har gennem så mange år været den største offensive profil på landsholdet. Han er fremragende på kontraløb og skyder ydermere straffekast", vurderer Country Manager og oddssætter Benjamin Leander, som belønner Christiansen som topscorer med 155 kroner for hver 100 satsede. Har man mere tiltro til, at Michael Knudsen fanger de mange indspil til stregen, og omsætter dem til mål, så kan man score ganske fine odds 2,75. Og så har Country Manageren en lille fidus til Ulrik Wilbeks kanin fra hatten, Mads Nielsen.

"Mads Nielsen har været en af Danmarks klart bedste i testkampene. I tilfælde af skader kan han pludselig få en vigtig rolle, så er man til høje odds bør man stærkt overveje at have Mads Nielsen med i tankerne", konkluderer Leander, som har odds 17 på flest danske scoringer fra Bjerringbro/Silkeborg-spillerens hånd.

Udvalgte Danmark-odds fra Betsafe
Danmark vinder Gruppe D: 1,65
Danmark vinder EM: 5,00
Danmark vinder medalje ved EM: 1,90
Danmark bliver nummer 5-8: 2,65
Danmark ender udenfor top12: 51,00

Dansk topscorer
Lars Christiansen 1,55
Michael Knudsen 2,75
Mikkel Hansen 4,50
Jesper Jensen 12,50
Bo Spellerberg 15,00
Mads Nielsen 17,00
Kasper Hvidt 1001,00