Du kan se alle kampe ved fodbold EM 2024 for herrer med gratis livestream. BetXpert viser dig her, hvordan du kan se og livestreame Spanien - England. Der er kampstart søndag den 14. juli kl. 21.00.

Sådan ser du Spanien – England med livestream

Hvis du har oprettet en konto hos bookmakere, kan du livestreame EM-kampen mellem Spanien og England direkte hos Vbet og Expekt.

  • Gå til Vbet og Expekt
  • Log ind med MitID
  • Tryk på EM 2024 kampen Spanien - England

Du kan se EM-kampen på mobil, tablet, laptop og computer og det er muligt at se kampen i fuld skærm med danske kommentatorer. Se alle kanaler og TV oversigt for EM i Fodbold

Se Spanien – England på ferie i udlandet

Du kan sagtens følge med i EM i fodbold på TV2 Play og DR TV – også selv om du tilbringer sommeren i udlandet. Det er nemt og enkelt at se EM-kampen mellem Spanien og England på TV2 Play.

Følg Spanien kamp mod England

Spanien - England fløjtes i gang kl. 21.00 på Olympiastadion sønsdag d. 14. juli. Tænd for TV2, TV2 Play eller Allente for at se, om det spanske landshold vinder mod England.

Hvis du er i København, har du også mulighed for at se kampen på storskærm på Islands Brygge, hvor TV2s EM-studie er placeret. Du kan selvfølgelig se kampen mange andre steder. Men vi kan anbefale at tage turen til Islands Brygge, da der ofte (når det går godt for Danmark) er kanon stemning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se livestream til Spanien - England?

Du kan se Spanien - England med livestream på Expekt og Vbet. Kampen spilles onsdag den 10. juli kl. 21.00.

Hvor kan jeg se Spanien - England i TV?

Du kan se Spanien - England på TV2.