Masser af konkurrencer, risikofrie væddemål og høj, høj omsætning. Læs om Tipicos store forventninger til EM i Frankrig 2016.

Vi tager pulsen på bookmakerne, inden det går løs med 2016's helt store fodbold-begivenhed: EM-slutrunden i Frankrig.

Hvordan er dagsformen hos spilleselskaberne, og hvad kan vi spillefugle forvente os? Læs vores interview med Tipico her.

Hvilke forventninger har I til EM 2016?

- Det bliver forhåbentlig som alle andre slutrunder en stor oplevelse – både arbejdsmæssigt og privat. Vi forventer først og fremmest en stor tilgang af nye kunder samt øget omsætning på vores live odds på både mobilen - som bliver stadig mere og mere populær - og på vores splinternye selvbetjeningsterminaler som vi har fået ud i de fleste af vores butikker.

Barsler I med nye tiltag op til slutrunden?

- Vi har stor fokus på at åbne nye butikker generelt, og har i det første halvår arbejdet hårdt på at få åbnet så mange som muligt. Vi er i skrivende stund oppe på 33 spredt over hele Danmark, og vi håber at have et par stykker yderligere klar, før EM starter den 10. juni. Vores online platforme kommer til at køre videre uden de store ændringer.  

Hvilke tilbud og bonusser kan kunderne forvente at se?

- Vi kører med vores faste 100% startbonus op til 1.000 kr. til alle nye onlinekunder, og det krydrer vi med nogle mindre kampagner med gratis og risikofrie væddemål. Vi kommer også til at lave en masse konkurrencer på vores Facebook-side Tipico Danmark under EM, og så har vi selvfølgelig vores hovedkonkurrence med præmier for over 100.000 kr. som man kan deltage i her.

Hvor har kunderne sat deres EM-penge indtil videre?

- Nu er vi jo den største udbyder i Tyskland, og da det også er vores største marked, er det klart, at vi har modtaget mange spil på netop dem. Både som endelig vinder og gruppevinder og så ligger der allerede store penge på deres gruppekampe også. Men ellers er det rimelig pænt forddelt på vinderspillene, selvom Østrig stikker en smule ud.

Hvilke spiltyper forventer I bliver mest populære?

- Det vil altid være 1X2 og i mindre omfang O/U og næste mål. I forhold til konkrete spilmønstre vil en sådan turnering altid tiltrække kunder, som måske normalt ikke spiller, og man ser mange flere spil med hjertet end ellers.

Hvor stor betydning har sådan en fodboldslutrunde for jeres forretning?

- En fodboldslutrunde vil altid have stor betydning for en bookmaker. Den massive og intense dækning gør, at personer der ikke har en spillekonto endnu måske vælger at oprette en, og dem der allerede har en spillekonto vil selvfølgelig sørge for, at den er tanket op, så de kan få mere spænding ud af slutrunden og måske klare sig igennem med et plus på kontoen.

- Som en af landsholdets officielle partnere - og som danske fodboldfans - havde vi selvfølgelig håbet på, at Danmark havde kvalificeret sig, da det havde givet os nogle gode muligheder for at aktivere vores sponsorat, men vi tror stadig på en god slutrunde med masser af nye kunder og god aktivitet både online i vores butikker.

Hvem er jeres bud på EM-vinderen?

- Frankrig, Belgien eller Tyskland