Deltag i BetXperts gratis forumkonkurrence: Gæt det samlede mål-antal i torsdagens danske Europa League-kampe, AaB-Steaua og HJK-FCK. Præmie: 100 kr indsat på Tipico-konto (med tredoblings-mulighed).

AaB og FC København er ikke i samme gruppe, men i samme båd - de har begge brug for en sejr i torsdagens Europa League-runde hvis håbet om kvalifikation til forårets 1/16-finaler skal bevares. Hvordan går det mon de danske klubber mod henholdsvis rumænske Steaua og finske HJK?


Kom med bud på hvor mange mål der samlet scores i de to kampe - og deltag i konkurrencen om en præmie på 100 kr (med mulighed for tredobling) indsat på en Tipico-spillekonto.

Sådan deltager du

Før kampene starter: Skriv en kommentar til denne artikel med dit bud påhvor mange mål de to kampe kommer til at indeholde i alt.

Skriv desuden (som tiebreaker) dit bud på kampens første målscorer i HJK-FCK.

Svar-eksempel:

4 mål (Andreas Cornelius)

Deadline

27. november kl 18:59

Præmie
Der udloddes een præmie.

Præmien er som udgangspunkt 100 kr indsat på en Tipico-konto. Men:

Tredobling af præmien

Hvis du har sat et ciffertip på en af kampene (før kampstart) til mindst 10 kr hos Tipico og du vinder konkurrencen, tredobles præmien til 300 kr.


Omsætningskrav
Præmiepengene skal omsættes 3 gange til minimumsodds 1,5 før de må udbetales.

Konkurrencens regler

Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud. 

Vinderpræmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Udvalgte ciffertips hos Tipico

Odds
AaB-Steaua: 2-0 16,00
AaB-Steua: 1-3 20,00
HJK-FCK: 0-1 6,50
HJK-FCK: 1-1 14,00