Deltag i BetXperts gratis ciffertip-konkurrence til aftenens Champions League-opgør mellem Manchester City og Bayern München. Præmie: 100 kr indsat på Tipico-konto (med tredoblings-mulighed).

Manchester City har ryggen mod muren i Gruppe E og SKAL vinde, mens Bayern allerede er sikker på førstepladsen - men kender man det tyske hold ret, går Neuer & Co alligevel efter sejren i Nordengland.

Hvordan ender duellen?

Kom med dit ciffertip (og bud på første målscorer) som kommentar nedenfor og deltag i konkurrencen om en præmie på 100 kr (med mulighed for tredobling) indsat på en Tipico-spillekonto.

Sådan deltager du

Før Man City-Bayern starter: Skriv en kommentar til denne artikel med dit ciffertip til kampen samt et bud på første målscorer.

Svar-eksempel:

1-2 (Arjen Robben)

Deadline

25. november kl 20:44

Præmie
Der udloddes een præmie.

Præmien er som udgangspunkt 100 kr indsat på en Tipico-konto. Men:

Tredobling af præmien

Hvis du har sat et ciffertip på kampen (før kampstart) til mindst 10 kr hos Tipico og du vinder konkurrencen, tredobles præmien til 300 kr.


Omsætningskrav
Præmiepengene skal omsættes 3 gange til minimumsodds 1,5 før de må udbetales.

Konkurrencens regler

Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud. 

 

Vinderpræmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Udvalgte ciffertips hos Tipico

Odds
0-0 15,00
1-1 6,20
2-0 22,00
0-2 11,50
2-2 11,50
4-3 100,00