Det var ventet at boksestjernen Manny Pacquiao (comeback efter 2 nederlag i 2012) ville vinde over Brandon Rios natten til søndag i Macao. Men at kampen gik fuld tid, kom bag på de fleste. Blot ikke BetXperts Loke Barrett der scorede odds 5,5 på filippinerens pointsejr over den udholdende amerikaner...

Kampen forløb cirka som Loke havde regnet med. Pacquiao (som i 2012 blev slået ud af Marquez og bortdømt mod Bradley) er blevet 34 år og er ikke helt så suveræn og nådesløs som tidligere. Men han er stadig en meget bedre bokser end Brandon Rios der ikke havde ret meget at byde på i dysten - bortset fra sin evne til at tage imod hårde træffere (og, trods alt, til at ramme med nogle nydelige slag til kroppen; de voldte dog ikke Manny synderlige problemer).

Pacquiao ramte med 281 af sine 790 slag (Rios landede 138 af sine 502 slag) og udboksede amerikaneren hele vejen igennem. Men kunne altså ikke slå ham ud.

Som Loke skrev i sin analyse forud for kampen: "Rios har en formidabel kæbe. Han har taget rene bomber fra store punchere som Acosta og Alvarado uden nogensinde at være til tælling. Der skal enormt meget til at stoppe ham."


Pacquiao-Mayweather?

Næste Pacquiao-kamp bokses 14. april næste år, sandsynligvis i Las Vegas, fortalte promotor Bob Arum efter sejren i Macao. Mod Floyd Mayweather? Tjah. Pacquiao er klar (ifølge theguardian.com):

"Anybody who will fight with me, I will fight. I'm willing to fight Floyd, but it's up to him."